به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان ، دکتر محمد صفدری مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: همچنین از این تعداد بیماران خاص 2 هزار و 362 نفر مبتلا به تالاسمی، هموفیلی و ام اس، بیماران دیالیزی و پیوندی هستند که زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
صفدری بیان کرد: تمام خدمات درمانی بر اساس نوع بیماری به این افراد در بیمارستان های دانشگاهی در بخش بستری و سرپایی به صورت رایگان ارائه می شود.
وی ادامه داد: حفاظت مالی و کاهش هزینه های درمانی بیماران خاص از جمله اولویت های سازمان بیمه سلامت است.
وی افزود: با توجه به ازدواج های فامیلی و انجام ندادن آزمایش ژنتیک قبل از ازدواج و نداشتن آگاهی برخی از افراد، آمار بیماران خاص تالاسمی روز به روز در حال افزایش است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با اشاره به طرح تحول نظام سلامت گفت: این طرح گامی ارزنده با هدف ارتقای سطح بهداشت و درمان و شاخص های بهداشتی در کشور به ویژه سیستان و بلوچستان بوده است.
صفدری کم شدن هزینه بیماران بستری، افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، ترویج زایمان طبیعی و رایگان شدن آن و کاهش هزینه های پرداختی مردم را از مهمترین مزایای اجرای طرح تحول سلامت دانست.
وی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت ابتدا 550 هزار نفر بیمه سلامت دریافت کردند که بر اثر ریزش (به دلیل داشتن دفترچه خدمات درمانی) هم اینک 300 هزار نفر در سیستان و بلوچستان دفترچه بیمه سلامت دارند.
صفدری ادامه داد: نام نویسی در بیمه سلامت رایگان است و افرادی که هیچ بیمه پایه ای ندارند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و نمایندگی های بیمه در این سامانه نام نویسی می کنند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 2 میلیون و 250 هزار نفر در سیستان و بلوچستان بیمه هستند.
طرح بیمه سلامت از یکم اردیبهشت 1393همزمان با سراسر کشور در سیستان و بلوچستان آغاز شد.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت و 187 هزار و 502 کیلومتر مربع پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
انتهای پیام/ع