به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حالا که زمستان به آخرین روزهای خود نزدیک میشود، از فرصت استفاده کرده و با این سوپهای زمستانی خوشمزه و اشتها برانگیز روزهای سرد خود را گرم کنید.
سوپ برنج و هویج
مواد لازم:
برنج: ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
آب: ۲ لیتر
بال مرغ: ۲ عدد
ران مرغ: یک عدد
هویج (رنده شده): ۲ عدد
برگ جعفری (ریز خرد شده): یک عدد
تره فرنگی (ریز خرد شده): یک عدد
ساقه کرفس (ریز خرد شده): یک عدد
برگ بو: یک عدد
دانه فلفل: ۳ عدد
پودر کاری: به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سوپ و آشهای زمستانی
طرز تهیه:
۱. مرغ را به همراه آب و چاشنیها روی حرارت قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدود ۳۰ دقیقه بپزد. کف روی آب را با قاشق بردارید.
۲. هویج رنده شده، ساقه کرفس، تره فرنگی و برگ جعفری خرد شده را به همراه برنج اضافه کرده و اجازه بدهید مواد بپزند تا سبزیجات نرم شوند. در انتهای پخت، رب را اضافه کنید. برگ بو را خارج کرده و سوپ را سرو کنید.
نکته:
۱. میتوانید مرغ را پس از پخت از سوپ خارج کنید و استخوان آن را جدا کرده و خرد کنید و دوباره به سوپ اضافه نمایید.
۲. در صورت تمایل میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده را همراه سبزیجات به سوپ اضافه کنید.
سوپ مرغ و کلم
مواد لازم:
فیله مرغ: ۳ عدد
کلم سفید (ریز خرد شده): ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق چای خوری
قارچ (خردشده): ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): ۵۵۰ گرم
پودر کاری: به مقدار لازم
برگ بو: یک عدد
پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
آب مرغ: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برگ جعفری (ریز خرد شده): برای تزیین
طرز تهیه:
۱. مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و نمک و فلفل سیاه بزنید و کمی در آب بپزید. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.
۲. کلم ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. چاشنی ها، برگ بو، رب گوجه، گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و مرغ خرد شده را اضافه کنید.
۳. آب مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد حدود ۵۰ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. در آخر برگ بو را خارج کرده و سپس سرو کنید.
آش گوجه فرنگی
مواد لازم:
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): ۳ عدد
ساقه کرفس (نگینی خرد شده): ۲ عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۴ عدد
برگ بو: ۳ عدد
پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
آب مرغ یا سبزیجات: یک لیتر
گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): ۴۲۰ گرم
برنج قهوهای یا بلغور گندم: سه چهارم پیمانه
نخود (پخته): ۴۲۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ جعفری تازه (خرد شده): یک چهارم پیمانه (برای تزیین)
طرز تهیه:
۱. روغن را در ظرف مناسبی روی روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر را حدود ۵ دقیقه در آب تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید. هویج، ساقه کرفس و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید.
۲. گوجه فرنگی له شده، برگ بو، پاپریکا، زیره، فلفل قرمز پودر شده، آب مرغ یا سبزیجات، برنج قهوهای یا بلغور و نخود را اضافه کنید. پس از این که آب به جوش آمد حرارت را کم کرده تا مواد به آرامی بجوشند و برنج یا بلغور نرم شود.
۳. گه گاه مواد را هم بزنید. پس از این که آب غلظت یافت آن را چشیده و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید. برگ بو را جدا کرده و قبل از سرو، آن را با برگ جعفری ریز خرد شده تزیین کنید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/