بر اساس این اسناد این مرکز صحی برخلاف ادعاهایش تشکیلات کامل ندارد و از لحاظ وسایل غیرمجهز است.
عبدالله، برادر این دوخواهر به سلام وطندار گفت که این مرکز صحی پیش از تکمیلی معاینات خواهرنش، آنان را در بدل ۴۵ هزار افغانی عملیات کرد که پس از عمل جراحی هر دو خواهرش جان دادند.
او از حکومت میخواهد، تمامی شفاخانههای خصوصی را که دکتران مسکلی ندارند ببندند تا دیگر با سرنوشت مردم بازی نکنند.
عبدالمتین عاطفی، سرپرست ریاست صحت عامۀ قندوز میگوید، بیماری جاغور «تیروئید» سبب مرگ زودهنگام نمیشود، اما این دو خواهر به دلیل تکمیلنبودن معاینات، عدم موافقۀ پزشک داخله و کنترل نادرست پزشک جراح به نام دکتر ذبیحالله مجیدی، جان دادهاند.
او میگوید، یک روز پیش از عمل جراحی این دو خواهر، گروه بررسی وزارت صحت که متشکل از دکتران، اعضای شورای ولایتی، پولیس و دیگر نهادها بود، به علت نامجهز و غیرقانونی بودن لابراتوار و بخش جراحی این مرکز را مسدود کردند.
به گفتۀ آقای عاطفی، پس از مرگ این دو خواهر، آنان این مرکز صحی را مسدود کردند.
صفیالله امیری، عضو شورای ولایتی قندوز که هنگام بررسی این مرکز صحی حضور داشت میگوید، مرکز صحی افغان سنترال هند فاقد تجهیزات جراحی است.
بر اساس بخشی دیگر از این اسناد ذبیحالله مجیدی، پزشکی که مسؤولیت جراحی این دوخواهر را داشت در مرکز صحی افغان سنترال هند مکلفیت رسمی ندارد. مدارک نشان میدهند که این مرکز صحی تنها ۵ بستر دارد و بخش جراحی این مرکز به گونۀ خودسر ایجاد شده است.
یک منبع از دادستانی قندوز میگوید که دکتر ذبیحالله مجیدی از سوی دادستانی آزاد شده است.
اما دادستانی قندوز میگوید، متهم بر اساس قانون و با قید ضمانت آزاد شده است. از سویی هم برادر دو خواهر قربانی میگوید که خانوادهاش دکتر جراح را در بدل ۶ صدهزار افغانی برأت داده است.
تلاش کردیم دیدگاه دکتر ذبیحالله مجیدی، دکتر جراح و ضیا صافی، سرپرست مرکز صحی افغان سنترال هند را نیز داشته باشیم، اما با تماسهای پیهم، آنان حاضر نشدند.
آوا نوشت: پیش از این نیز باشندگان کشور از عرضۀ خدمات مراکز صحی خصوصی شکایت داشند، آنان میگویند که مراکز صحی خصوصی برای دریافت پول ساخته شده اند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید