تعداد بی سوادان شهرستان دزفول در حال حاضر کمتر از 2 هزار و 500 نفر است که این تعداد از میزان ثبت شده کمتر است و همخوانی ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ علیرضا شیرین صحرایی، رئیس نهضت سوادآموزی دزفول اظهار کرد: مطابق بررسی ها و مطالعات میدانی و با پیگیری های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که تعداد بی سوادان شهرستان دزفول در حال حاضر کمتر از 2 هزار و ۵۰۰ نفر است.

وی افزود: پیگیری ها نشان داد که خیلی از این افراد دارای حداقل مدرک تحصیلی هستند اما به دلایل متعدد از جمله خطاهای سرشماری، خوداظهاری نادرست آن ها، در دسترس نبودن مدارک و یا مهاجرت از یک شهر و استان دیگر به دزفول، بیسواد اعلام شده اند که همین امر موجب افزایش قدر مطلق بیسوادی در شهرستان شده بود.

شیرین صحرایی بیان کرد: بنابراین با توجه به این وضعیت اجرای طرح پژوهشی سنجش سواد آموزی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال را در دستور کار قرار داده ایم.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت بی سوادان دزفول را مردان تشکیل می دهند، گفت: پیش بینی می شود ۲۰ درصد این افراد دارای مدرک تحصیلی و ۲۰ درصد دیگر نیز سواد خواندن و نوشتن دارند اما  فاقد مدرک هستند.

این مقام مسئول اذعان داشت: باید گفت ۴۰ درصد از دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت بیسوادی شهرستان در واقع دارای سواد هستند.

رئیس نهضت سوادآموزی دزفول شناسایی اسمی بی سوادان واقعی، تسریع در ریشه کنی بی سوادی و برنامه ریزی برای برپایی جشن باسوادی را از دلایل ضرورت اجرای طرح پژوهشی مذکور برشمرد و عنوان کرد: این طرح به صورت پایلوت از ۱۵ اسفند ماه تا ۱۵ اردیبهشت سال جدید در مناطق پرتراکم شهرستان از جمله کوی مدرس، طالقانی و زیباشهر اجرا می شود.

علیرضا شیرین صحرایی بیان داشت: روستاهای جاته، شهرک زراعی، انجیرک، سنجر، شمس آباد، اسلام آباد و قلعه طوق نیز از جمله مناطق روستایی و حاشیه ای پرتراکم و در نظرگرفته شده برای اجرای طرح پژوهشی سنجش سواد بزرگسالان شهرستان در رده سنی ۱۰ الی ۴۹ سال هستند.

وی در پایان همکاری و تامین اعتبارات لازم در راستای اجرای این طرح پژوهشی خواستار شد.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار