دوره آموزشی آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور برگزار شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسعود مهدی زاده مقدم گفت: دوره آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات ملی و بین المللی در حوزه صنایع غذایی بود که برای واحدهای صنعتی و تولیدی ارائه شد.                                                                         
او افزود: بهداشت و کنترل کیفیت دو مقوله مهم در صنایع غذایی بشمار می رود که باید با دقت انجام شود تا محصول نهایی بهترین باشد.

مهدی زاده مقدم در ادامه اظهار داشت : محورهای اصلی این دوره آموزشی از جمله استانداردهای ملی ایران، قوانین سازمان غذا و داروی ایران، افزودنی های خوراکی،کدکس موادغذایی، قوانین ایمنی مواد غذایی اروپا بود، که ارائه شد.

او گفت : برای صادرات محصولات غذایی، واحدهای صنعتی و تولیدی باید با قوانین ملی و بین‌المللی غذا آشنا و استانداردهای لازم را در حوزه صنایع و خدمات غذایی داشته باشند.

انتهای پیام// ف ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.