سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی(اکو) روز چهارشنبه با حضور سران ده کشور عضو این سازمان در اسلام آباد آغاز بکار کرد.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی(اکو) روز چهارشنبه با حضور سران ده کشور عضو این سازمان در اسلام آباد آغاز بکار کرد.
 
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی و دیگر روسای دولت ها و کشورهای شرکت کننده در این اجلاس، در بدو ورود به محل برگزاری اجلاس سران اکو از سوی «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان، مورد استقبال قرار گرفته و پس از ثبت عکس یادگاری، نشست رسمی سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی(اکو) را آغاز کردند.

آغاز به کار اجلاس سران کشورهای عضو سازمان اکو در اسلام آباد
 
بحث و بررسی در مورد مسائل اقتصادی و منطقه ای، همکاری ها در حوزه های اولویت دار و همچنین ارائه گزارش های مربوط به چگونگی عملکرد بر بیانیه دوازدهمین اجلاس سران اکو که در سال ۲۰۱۲ در شهر «باکو» برگزار شد، از جمله محورهای این اجلاس است.
 
اکو یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است که سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۱ (۱۹۶۲) نخستین بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند.
 
این سازمان در ابتدا با نام «آر سی دی» - که نام اختصاری سازمان همکاری عمران منطقه ای - است، آغاز به کار کرد. پس از انقلاب اسلامی ایران (۱۳۵۷) در ایران، کار سازمان با وقفه مواجه شد و در سال ۱۳۶۴ با نام «اکو» حیات خود را از سر گرفت.
 
پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.
 
طبق اساسنامه این سازمان، اکو برای بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار کشورهای عضو تلاش می‌کند و برای حذف تدریجی موانع تجاری در این منطقه فعالیت دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار