به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،امید ذاکری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان گفت:این کانون های بحران بیشتر در شهرستان های جاسک،سیریک،بندرعباس ،میناب و بندرلنگه وجود دارد.
وی افزود: حوزه شرق جاسک از مناطق فوق بحرانی مورد هجوم ماسه های روان است.
ذاکری گفت: پارسال در 50 هکتار از منطقه گشمی، 7 کیلومتر بادشکن غیرزنده و امسال در روستای تیدر پایین در 40هکتار، 5 و نیم کیلومتر بادشکن غیرزنده احداث شد.
وی افزود: همچنین با مشارکت مردم امسال بیش از 220 هکتار از زمین های بیابانی با استفاده از روان آبهای سطحی احیا شد.
ذاکری با اشاره به بارندگی های اخیر در هرمزگان گفت:این بارندگی هاموجب آبگیری بیش از 70 میلیون مترمکعبی 2 هزار و 200 سازه آبخیزداری شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان افزود: امسال 800 هزار هکتار از زمین های استان با عقد قرارداد به مرتع داران واگذار شده است .
ذاکری با اشاره به افزایش سطح ذخیرگاه جنگلی در استان گفت: ذخیرگاه جنگلی استان از 450 هکتار اکنون به 7 هزار و 450 هکتار رسیده است.
وی افزود:امسال 575 هزار اصله نهال حرا تولید شده است که 300 هکتار آن در نهالستان باغو و بقیه در قشم بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت:همچنین با مشارکت مردم 50هکتار کشت مستقیم چندل تنها گونه درختی زنده زا صورت گرفته است.
ذاکری افزود: خیران و مردم امسال 130هکتار جنگل کاشته اند که در کشور بی نظیر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان افزود: امسال 14 طرح آبخیزداری با اعتبار 4 میلیارد و 600 میلیون تومان اجراشده است که 33 طرح دیگر با اعتبار بیش از 8 میلیارد تومان در حال اجراست.
ذاکری با اشاره به هفته منابع طبیعی گفت: در این هفته صد و 11 هزار نهال از 36 گونه در استان کاشته می شود.
15 تا 21 اسفند هفته منابع طبیعی نام گذاری شده است.
اتنهای پیام/ع