مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، امیدوار است با تحقق شعار "هر روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه" فرصت‌های شغلی جدید در روستاها به وجود آید و شبکه‌های کسب و کار گسترش یابد.

افزایش رونق کسب و کار در روستاهابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اصغر نورالله‌زاده اظهار کرد: یکی از سیاستهای صندوق حمایت مالی از ساماندهی تولید انبوه در قالب کسب و کارهای خرد و کوچک است که اصطلاحا به آن تولید بدون کارخانه گفته می‌شود و با حمایت از تولیدات خرد و کوچک در قالب کارگاه‌های تولید خانگی به دنبال اجرای شعار هر خانه یک کارخانه و هر روستا یک محصول هستیم.
 
وی افزود: این طرح در مناطق و محیط‌های روستایی ایجاد می‌شود تا بر اساس توانمندی هر روستا یک محصول تولید شده و هر خانه نقش کارخانه را ایفا کند و برای آنکه بتوانیم این ساماندهی را در محیط‌های کوچک انجام دهیم، نیازمند تولید انبوه به شکل زنجیره‌ای و شبکه‌ای هستیم.
 
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، در ادامه با تاکید بر تقویت توان مالی صندوق، ابراز امیدواری کرد: با تصویب لایحه برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی و تخصیص این منابع به صندوق کارآفرینی امید، منابع صندوق افزایش یابد و در جهت کمک به توسعه اشتغال در کشور به کار گرفته شود.
 
نورالله‌زاده درعین حال از پیش‌بینی اختصاص ۴۰۰۰ میلیارد تومان از منابع هدفمندی یارانه‌ها برای ایجاد اشتغال و رونق بازار کار خبر داد و گفت: در صورتی که هزار میلیارد تومان از این اعتبار در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار گیرد، در ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار به ویژه در مناطق محروم و روستایی موثر خواهد بود.
 
وی همچنین با اشاره به ایجاد ۶۰۰ صندوق خرد محلی در کشور، گفت: این صندوق‌ها در راستای راه‌اندازی نهاد تامین مالی متناسب با روستاها و توانمندسازی افراد ایجاد شده‌اند و طرح‌های دارای قابلیت اشتغالزایی را شناسایی و به تناسب آن تسهیلات پرداخت می‌کنند که امیدواریم تا پایان دولت به هدفگذاری ۹۰۰ صندوق برسیم.
 
منبع: ایسنا
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.