وی ادامه داد: این محصولات می توانند در بالا بردن سطح سلامت جامعه تاثیر شگرفی داشته باشند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: تاکنون رشد قابل ملاحظه ای در این خصوص صورت گرفته که این نشان دهنده عزم و ارداه قوی و عزم جدی برای پیشرفت در این حوزه است.
ستاری بیان کرد: در حالی که امروز بعضی از کشورها به دنبال کشیدن دیوارها اطراف خود هستند، تلاش می کنیم دیوارهای پیرامون فضای علمی و فناوری کشور را برداریم.
وی تصریح کرد: دانشگاه ها برای حرکت در مسیر اقتصاد دانش بنیاد باید نه تنها دیوارهای اطراف دانشگاه بلکه دیوارهای اطراف دانشکده ها را نیز بردارند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: زیرا امروز مرزی میان علوم مختلف متصور نیست و پزشکی بازساختی به عنوان آینده ساز علوم پزشکی ترکیبی از علوم و فناوری های میان رشته ای است.
ستاری عنوان کرد: حمایت ما در حوزه فناوری از اولویت های جدی است و پروژه های مرکز سلول درمانی را در همین راستا با سه دانشگاه آغاز کرده ایم که در آینده این کار ادامه دارد.
وی یادآورشد: شرکت های دانش بنیان مراکز نوآوری و کسب و کار و کارهای فناوری منشا تحول فرهنگی در جامعه هستند و بیش از آن که صرفا یک کسب و کار باشند فرهنگی جدید هستند که اساس آن تیکه به نوآوری و توانمندی های فردی است.
انتهای پیام/