به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در این طرح 14 اکیپ عملیاتی ویژه نظارتهای بهداشتی را بر عهده دارند.
دکتر صائینی هدف از اجرای این طرح را کنترل بهداشتی همه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی از جمله رستورانها ،اغذیه فروشیها ، شیرینی و آجیل فروشیها و اماکن عمومی حساس به ویژه مهمانسراها ، هتلها ، مسافرخانه ها ، زائرسراها ، پارکها و محل های اسکان موقت مسافران است .
گفتنی است که این طرح از اول اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد.
از ابتدای اجرای این طرح بیش از 5 هزار واحد صنفی تهیه مواد غذایی نظارت شده است که 259 واحد اخطاریه دریافت کردند و در این بین 20 واحد تعطیل شد.
شهروندان از طریق شماره 190 میتوانند تخلفات را اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/ ک