به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده گفت:این طرح نظارتی با تأکيد بر فرآيند توليد آجيل،خشکبار،شکلات و شيريني از اول اسفند آغاز شده است و تا نيمه فروردين ۱۳۹۶ ادامه خواهد داشت.
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد می کنند.
انتهای پیام//آ.ج