به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بومیان آمریکای مرکزی، جنوبی و مکزیک سه هزار سال در مناطق مختلف از سرزمینشان به کشت کاکائو مشغول بودند. محصول خوش طعمی که در حدود 1100 سال پیش از میلاد مسیح نیز در هندوراس (شمال آمریکای مرکزی ) کاشته می شد.
تا 4 قرن پیش شکلات در اروپا یک ماده غذایی گران قیمت به حساب می آمد و تنها ثروتمندان توانایی خرید آن را داشتند اما امروزه دیگر جایی از دنیا یافت نمی شود که در آن اشکال مختلفی از این محصول جذاب یافت نشود.
به گفته کارشناسان هر چه شکلات تلخ تر و سیاه تر باشد خواص دارویی بهتری دارد، بطور مثال آنتی اکسیدانهای داخل آن با تولید رادیکال های آزاد از سرعت پیشرفت پوکی استخوان جلوگیری کرده و عملکرد قلب را بهبود می بخشد.
فیلم زیر از کارگاه شکلات سازی شارون هنری آشپز 40 ساله فرانسوی گرفته شده و در آن به خوبی مراحل تهیه طعم های مختلفی از این محصول به نمایش گذاشته است.
برای دانلود
اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/