بهروز مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایش و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه سازمان غذا و دارو در خصوص درج چراغ راهنمای تغذیهای دو سیاست کلی را در نظر گرفته، گفت: ما در ابتدا سعی داریم که شرکتها و تولید کنندگان غذایی چراغ راهنمایی تغذیهای را روی محصولات خود درج کنند.
مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در مرحله بعدی پس از درج چراغ راهنمایی تغذیهای بر روی همه محصولات غذایی در اصلاح، خوانا بودن و درشت بودن نوشتهها برنامه ریزی کرده و آن را اجرایی میکنیم.
وی با اشاره به واکنش سازمان بهداشت جهانی در خصوص عملکرد ما در مورد درج چراغ راهنمای تغذیهای بر روی محصولات غذایی گفت: وقتی سازمان بهداشت جهانی عملکرد ما را در این طرح مشاهده کردند، باورشان نمیشد که ما بتوانیم تا این میزان و با این سرعت درج چراغ راهنمای تغذیهای را بر روی مواد غذایی اجرایی کنیم.
جنّت عنوان کرد: پیشرفت خوب ما در زمینه درج چراغ راهنمای تغذیهای روی بیشتر محصولات مرهون سیاستهای سازمان غذا و دارو در همکاری با صنعت برای پیشبرد این طرح بود.
مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو افزود: ما در ابتدای اجرای طرح درج چراغ راهنمای تغذیهای روی مواد غذایی تلاش کردیم تا دغدغههای صنعت را برطرف کنیم و به تولیدکنندگان این اطمینان را بدهیم که درج چراغ راهنمای تغذیهای نه تنها بازار فروش محصول آنها را کاهش نداده بلکه موجب افزایش استقبال مردم از برند و محصول تولیدی نیز میشود.
وی بیان کرد: وقتی اطلاعات درست و دقیق بر روی محصولی درج میشود مردم از اینکه این تولیدکننده صادق بوده، در تولید محصول تقلب نکرده و واقعیتها را در اختیارشان قرار میدهند استقبال کرده و خود به خود تشویق میشوند که از محصولات غذایی آنها بیشتر استفاده کنند.
جنّت تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی چراغ راهنمای تغذیه را بر روی محصولات خود درج کردهاند به نظر میرسد به زودی این فرهنگ در همه تولیدکنندگان مواد غذایی نهادینه شود.
مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: پس از اجرایی شدن چراغ راهنمای تغذیه روی همه محصولات در سازمان غذا و دارو در تلاشیم به سمتی برویم که این چراغ راهنما را برای اینکه مردم بیشتر به آن توجه کرده و محصول سالمتر از نظر میزان قند و نمک و چربی انتخاب کنند خواناتر و درشتتر شود.
انتهای پیام/