به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به غیر اجزای اصلی سفره هفت سین، اجزای دیگری نیز هستند که بر زیبایی این سفره نوروزی میافزایند، یکی از آنها ماهیهای قرمز کوچولو هستند. وجود ماهی قرمز در سفره هفت سین، یک سنت کاملا ایرانی است که مختص ایرانیان است و در بین دیگر ملتها وجود ندارد، اما بسیاری از مردم کشورمان اطلاعاتشان در مورد این جانور بسیار مختصر است.
اما هیچ جای نگرانی نیست، چون به راحتی با استفاده از نکاتی که در این گزارش آمده، شما میتوانید هنگام خرید، سریعا ماهی سالم را از بیمار تشخیص دهید.
۱ -تشکیل گلوله پنبهای اطراف دهان، دور دم یا باله
۲ -سفید شدن پوست و بیرون زدگی چشمها
۳ -شنای نامتعادل و چرخش عصبی
۴ -تاخورده بودن بالهها
پس از خرید یک ماهی سالم، این نکته را هم مد نظر داشته باشید که برای نگهداری ماهی قرمز بهتر است از ظروف شیشهای بزرگ با رنگ روشن و دهانه گشاد استفاده شود تا امکان تبادل اکسیژن با سطح آب فراهم باشد، همچنین بهترین دما برای زندگی ماهی قرمز حدود ۱۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد است.
انتهای پیام/