به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چیت چیان وزیر نیرو در بازدید از یک واحد تولیدی درساوجبلاغ در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه آب و برق، گفت: صنعت آب و برق کشور از ابتدا این اراده را داشته تا نیازهای داخلی را مبتنی بر توانمندی و ظرفیت کشور بنا کند.
وی گفت: وزارت نیرو اهتمام ویژه ای برای اجرای اقتصاد مقاومتی داشته و سعی دارد اقتصاد خود را درون زا کند.
چیت چیان با اشاره به ضرورت برقراری تعامل و ارتباط با جهان، گفت: هیچ کشوری نه درصدد است و نه می تواند ارتباط خود را با دنیا قطع کند، چرا که در جهان هزار دانشگاه و مرکز پژوهشی وجود دارد که اگر هریک از آن ها یک نوآوری داشته باشند و آن نوآوری منتقل شود، اتفاقات بزرگی می افتد.
وی بیان داشت: باید از فناوری ها و خلاقیت های دیگران و ازسرمایه گذاری های خارجی استفاده شود و ما بیشترین محصولات را برای عرضه خواهیم داشت و با تقویت صادرات و برون گرا کردن اقتصاد اشتغال بیشتر، تولید ثروت و رونق توسعه سریع تری را به ارمغان خواهیم آورد.
چیتچیان بیان کرد: امروز در کشور ما پایه صنعتی خوبی شکل گرفته و سالانه چند صد هزار مهندس از دانشگاه های کشور فارغ التحصیل می شوند که با پایه صنعتی و کیفیت نیروی انسانی این امکان وجود دارد که صنعت کشور به صورت دانش بنیان رشد کند.
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه با وجود این سرمایه ها، ارزش افزوده و حق ثروت و امکان رقابت در بازار صادراتی وجود خواهد داشت، گفت: یکی ازکارخانجات شرکت دانش بنیان درشهر صنعتی هشتگرد وجود دارد که مبتنی بر دانش ایرانی و صنعتگران بوده و بیشترین مواد توسط سازندگان ایرانی تولید می شود.
چیتچیان با اشاره به پایبندی وزارت نیرو به اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: خوشبختانه
صنعت آب و برق کشور از نظر توانمندی داخلی از سطح بسیار بالایی برخوردار
است، اینکه صنعت برق 90 درصد و صنعت آب 95 درصد از نیاز داخلی را از داخل
تأمین میکند، بیانگر اهمیت درونزایی بودن این صنعت است.
وی عنوان کرد: در دنیا هزاران مرکز پژوهشی و دانشکده وجود دارد که بایستی
از نتایج تحقیقات آنها برای انتقال تکنولوژی و تجربیات استفاده کرد.
وزیر نیرو گفت: البته مواد پلاستیکی بدنه کنتور در این شرکت وارداتی است که قصد داریم در جلسه ای که با شرکت نفت خواهیم داشت، تقاضا شود تا شرکت پتروشیمی داخلی این مواد را تولید کند تا از این پس ادعا کنیم صد درصد کنتورهای هوشمند در ایران تولید می شود.
وی تصریح کرد: در این بازدید مشاهده شد که در همه قسمت ها کارکنترل کیفی قدم به قدم انجام می شود و طبق گفته مدیرشرکت از هشت میلیون کنتور هوشمند که در اختیار شرکت برق قرار گرفته فقط کمتر از 20 هزار عدد مرجوع شده که این رکورد قابل توجهی است.
چیت چیان افزود: بزرگترین حمایت وزارت نیرو و دولت از شرکت های دانش بنیان ایجاد بازار در داخل کشور، حمایت از آن برای صادرات، تامین سرمایه در گردش با حمایت از بانک ها است که ما اعلام می کنیم که از مجاری دولتی و حاکمیتی از این شرکت ها حمایت خواهیم کرد به شرط اینکه شرکت ها پول خود را به موقع پرداخت کنند.
وی درخصوص واحد تولیدی بازدید شده نیز گفت: من 10 سال پیش ازاین شرکت بازدید کردم زمانی که اولین خط تولید کنتور هوشمند راه اندازی شده بود که اکنون با گذشت سال ها پیشرفته ترین کنتور هوشمند با بهترین کیفیت دراین شرکت تولید می شود.
وزیر نیرو افزود: با همکاری بخش خصوصی و کارخانجات سازنده کنتورهای هوشمند و با ارائه خدمات و کنترل کیفی لازم امکانات بسیار عظیم به مصرف کننده می دهد که این مزایای زیادی را دارد.
انتهای پیام/