مهندسان کانادایی در زمان فارغ التحصیلی حلقه ای خاص را به دستشان می اندازند.

ماجرای حلقه آهنین مهندسان کانادایی چیست؟چرا مهندسان کانادایی این حلقه را دست می‌کنند؟به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سال ۱۹۰۷ زمانیکه کارگری در حال پرچ زدن روی بخش جنوبی "پل کبک" بود متوجه نصف شدن پرچی شد که حدود یک ساعت پیش، آن را نصب کرده بود. چند ثانیه بعد به یکباره پل فولادی عظیم به داخل رودخانه فرو ریخت. حادثه تلخ زمانی اتفاق افتاد که از 86 کارگری که روی این سازه فولادی مشغول به کار بودند تنها 11 نفر جان سالم به در بردند.
 
ماجرای حلقه آهنین مهندسان کانادایی چیست؟چرا مهندسان کانادایی این حلقه را دست می‌کنند؟
 
پس از بررسی های انجام شده "تئودور کوپر" مهندس عمران آمریکایی، به دلیل اشتباهات جبران ناپذیر در محاسبات و طراحی پل به عنوان مقصر اصلی این حادثه شناخته شد. اما داستان به همین جا ختم نشد و دهنه میانی این پل بار دیگر سقوط کرد و این بار 13 نفر را به کام مرگ فرستاد.
 
پس از این اتفاقات ناگوار پل کبک تبدیل به زیارتگاه مهندسان شد تا قدرت تخریبی خطاها و سهل‌انگاری‌های انسانی را یادآوری کند.

پرفسور هالتین از روسای پیشین سازمان مهندسی کانادا، ایده‌ی مراسم سوگندنامه‌ای اخلاقی را مطرح کرد. اهداف این آیین مانند سوگندنامه‌ی بقراط تنظیم شده است:"آگاه کردن تازه‌مهندس از حرفه‌ی او و اهمیت اجتماعی آن."
 
گفتنی است؛ در پایان این مراسم به تازه‌مهندسان "انشگتر فولادین" اهدا می‌شود تا یادآور نقش حرفه‌ای، اخلاقی و اجتماعی آنها باشد.
 
ماجرای حلقه آهنین مهندسان کانادایی چیست؟چرا مهندسان کانادایی این حلقه را دست می‌کنند؟ 
 
این انگشتر چند ضلعی که طرح بسیار ساده‌ای دارد و کاملا گرد نیست روی انگشت کوچک قرار می‌گیرد تا هنگام کار روی کاغذ کشیده شود و یادآور وظایف مهندس باشد. همچنین سطح بیرونی این انگشتر کاملا صاف نیست تا مهندس هنگام کار حضور آن را حس کند.
 
ماجرای حلقه آهنین مهندسان کانادایی چیست؟چرا مهندسان کانادایی این حلقه را دست می‌کنند؟ 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۱۰ ۱۶ آذر ۱۳۹۹
این پل به دلیل لاغری و سپس کمانش یکی از عضو های تحت فشار فرو ریخت. شاید دلیل اصلی شکل طره ای و ضعف تئوری مهندسی در آن دوران بود. از بزرگترین پل های طره ای جهان هست و همینک ما توانایی ساخات چنین شاهکاری رو نداریم.
Iran (Islamic Republic of)
حلما
۱۱:۳۹ ۲۷ دی ۱۳۹۸
مطلب با حالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
با سلام مگر مهندسین ما کم جنایت کردن حتی بیمارستان تازه ساخته شده یکجا فرو ریخت یکم هم به خودمون نگاه کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
سید تقی حسینی
۱۶:۳۵ ۱۵ تير ۱۳۹۸
با سلام
بسیار مطلب عالی کاش برای مهندسین کشور ماهم جهت یاد آوری مسولیت اجتماعی و اخلاق حرفی نمادی موقع فارغ
التحصیل داده شود