به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی ساندی اکسپرس؛ نخستین پرسشی که حین سفر به دیگر کشورها مطرح می شود این است که آیا آب لولهکشی آن کشور مصرف آشامیدنی دارد یا خیر؟
آب لولهکشی بسیاری از کشورهای اروپایی مانند اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان،ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ،مقدونیه، هلند، نروژ، سوئیس،پرتغال، اسپاینا، و انگلیس برای آشامیدن سالم است و نیازی به خرید بطری های گرانقیمت آب معدنی نیست.
در آسیا صرفا آب لولهکشی کشورهای برونئی، هنگ کنگ، ژاپن، سنگاپور، و کره جنوبی قابل آشامیدن است.
بر اساس مطالعات راهنمای رسمی گردشگری بین المللی آب لولهکشی در کشورهای اروپای شرقی و آسیای میانه به هیچ عنوان برای آشامیدن مناسب نیست و به دلیل تصفیه غیر اصولی آب و بالا بودن سطح املاح علت اصلی بروز بیماری در میان گردشگران محسوب می شود. این در حالی است که مصرف همان آب برای شهروندان آن کشور به خاطر مقاومت بدن آنها در برابر آب لولهکشی، بدون ضرر است.
کشورهای آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان،قبرس، استونی، گرجستان، قزاقستان، کوزوو، لیتوانی، مولداوی، مونته نگرو، رومانی، صریستان، اسلوواکی و اوکراین از کشورهای اروپایی هستند که آب لولهکشی در آنجا به هیچ عنوان قابل آشامیدن نیست. مکزیک نیز تنها کشور آمریکای شمالی است که آب شیر قابل آشامیدن ندارد.
آب لولهکشی در هیچ یک از کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی قابل آشامیدن نیست.
انتهای پیام/
هههه