به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
لرستان؛ ناصر نجیبزاده اظهار کرد: هم اکنون مرغداریهای استان 550 واحد بوده که ظرفیت جوجهریزی آنها 12.5 میلیون قطعه در هر دوره است.
وی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولید این واحدها 100 هزار تن در سال است، افزود: هم اکنون از تمام این ظرفیت استفاده نمیشود و امسال بالغ بر 61 هزار تن گوشت مرغ از این واحدها تولید شده که 48 هزار تن به مصرف استان رسیده و مابقی مازاد بر مصرف نیز به استانهای همجوار ارسال شده است.
نجیبزاده با بیان اینکه در این ایام از 15 اسفندماه تا 15 فروردین بیش از 5000 تن تولید گوشت ما است، گفت: حدود 4000 تن از این تولید، مصرف میشود و مابقی نیز که هزار تن است باز در استان مصرف میشود، چراکه درصد تقاضا در این ایام بیشتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: همچنین قیمت مرغ در بازار استان نیز طی این ایام حداکثر بین 6800 تا 7000 تومان است.
وی با اشاره به مرغ مورد مصرف در استان تصریح کرد: طرحی تحت عنوان عرضه مرغ با سایز و سن کشتار استاندارد را در سازمان پیگیری میکنیم تا مرغ وزن متعادلی داشته باشد؛ در حال حاضر وزن ایدهآلی که در دنیا برای مرغ درنظر میگیرند 1800 گرم است و در این طرح حداکثر وزن مرغ را 2200 گرم تعیین کردهایم که باید به مصرف کننده عرضه شود.
نجیبزاده خاطرنشان کرد: مرغ درشت ضایعات بالاتری دارد و درصد چربی آن نیز بیشتر است برای همین افت چربی، پوست، امحا و احشای بیشتری خواهد داشت. از طرفی دیگر میزان جیوه مصرفی آن یا ضریب تبدیل بیشتری نیز دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: به ازای هر 1.7 کیلوگرم دان مرغ میبایست یک کیلوگرم مرغ زنده تولید شود تا برای مرغدار و تولیدکننده به صرفه باشد و هرچه بالاتر رود میزان ضرر آن بیشتر است. گوشت مرغ سنگین تردی آن کمتر و چربی دورریزش بیشتر است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/ق