مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از تشدید نظارت‌ها بر تاسیسات گردشگری در ایام نوروز خبر داد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ جلیل بالایی بیان کرد: بازدید و نظارت بر رستوران های بین‌راهی در تمام ایام سال وجود دارد، اما در ایام تعطیلات نوروز این امر شدت بیشتری پیدا می کند.
 
وی همچنین از اجرای طرح ویژه نظارتی از 25 اسفندماه تا 15 فروردین خبرداد و افزود:بازدیدهای بهداشتی از همه مراکز خدماتی پیش از آغاز تعطیلات نوروز شروع می شود و تا پایان آن ادامه خواهد یافت.
 
بالایی تاکید کرد: مهمترین اولویت بازدیدهای نظارتی از مسیرهای عبور کاروان های راهیان نور و تفریحگاه هایی است که مسافران نوروزی از آنجا استفاده می‌کنند.
 
 دبیر ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه گفت: تیم های نظارتی برای بازدید از اماکن گردشگری (رستورانها، هتل ها، اماکن اقامتی، مهمانپذیرها، تالارها و ...) در نقاط مختلف استان مستقر خواهند شد.
 
  بالایی گفت: در این ایام به طور میانگین روزانه بیش از 100 مورد بازدید نظارتی صورت خواهد گرفت.
 
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.