ناسا در اقدامات جدید خود سعی دارد تا تغییرات عمده ای در باله های فضا پیماهای خود ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛به تازگی ناسا با همکار‌ی دانشگاه MIT روی پروژه جدیدی شروع به کار کرده است که توسط ربات هایی هوشمند در درون باله‌ها، شکل باله‌ها تغییر پیدا می‌کند.

این باله‌ها که دارای جنس نرم و انعطاف پذیری هستند به مصرف کمتر سوخت، افزایش قابلیت‌های حرکتی، و حرکت سریع‌تر آن کمک ویژه‌ای می‌کنند.

قطعا برای رسیدن به هر هدفی مشکلاتی سرراه وجود دارد و این پروژه ناسا نیز از این اتفاق مبرا نیست، در این پروژه مشکلاتی از قبیل: تقسیم وزن دستگاه بر روی باله وجود دارد.انرژی این باله توسط یک موتور کوچک تامین می‌شود که حرکت این باله‌ها توسط همین موتور بررسی می‌شود چرا که حرکت باله‌ها از جمله موارد مهمی است که در آزمایشگاه‌های ناسا تحت کنترل وبررسی می‌باشد.
 
 این باله‌ها از موادی، چون کربن پلیمر تقویت شده و درصدی نیز الیاف طبیعی ساخته شده اند که سطح رویه آن نیز از موادی ساخته شده که به راحتی خم و راست می‌شوند و همین امر سبب سبکی وزن باله‌ها می‌شودو همچنین درون این باله ها ربات‌های مینیاتوری نیز تعبیه شده است.
 
بر روی این باله‌ها تست‌های متعددی انجام می‌گیرد که مقاوت آن مورد آزمایش قرار بگیرد یکی از این تست‌ها و آزمون ها" تست چاله‌های هوای" است که بر روی باله ها انجام می‌گیرد.
 
 در برخی از این آزمایش‌ها مشخص شد که با له هایی که انعطاف پذیر هستند 10 برابر در برابر فشار هوامقاوت بیشتری دارند.‌
می‌توان گفت: کم کردن وزن باله‌ها سبب از دست دادن تعادل نمی‌شود بلکه باله‌ها با تغییر شکل در برابر فشار‌های هوایی غیر متعارف، تعادل خود را به خوبی حفظ می‌کنند و همچنین باید گفت: برای تعمیر این باله‌ها هزینه کمتری باید نسبت به باله‌های فلزی صرف شود به گونه‌ای که حتی می‌توان در هنگام خرابی جزئی‌ترین قسمت ربات به راحتی می‌توان با هزینه کم آن جز را تعویض کرد.
گفتنی است؛ پروژه جدید ناسا با همکاریس MIT فقط مختص به باله‌های فضا پیما نمی‌شود و در آینده‌ای نزدیک باله‌های هواپیما نیز می‌توانند به این تکنولوژی مجهز شوند.
 
 
 
 
با جدیدترین پروژه ناسا آشنا شوید/ویژه ص///// 
 
 
 
 
 انتهای پیام/
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار