مدیر اجرای پروژه های انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: پروژه احداث پست های فشارقوی شماره 2 فولاد مبارکه تاکنون 75 درصد پیشرفت دارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، علیرضا استکی با اشاره به اینکه توسعه شبکه های زیرساختی انرژی و سیالات یکی از وظایف تعریف شده مدیریت کلان افزایش ظرفیت تولید است، افزود: تأمین پایدار انرژی و حامل های انرژی طرح های توسعه، پیش از راه اندازی واحدهای تولیدی باید انجام شود تا بستر لازم برای افزایش ظرفیت فراهم شود. وی با بیان اینکه این پست نقش حیاتی در تغذیه مصارف جدید فولاد مبارکه به عهده دارد، گفت: تجهیزات و کمپارتمنت های گازی پست 400 کیلوولت از شرکت زیمنس آلمان و ترانسفورماتورهای قدرت آن توسط شرکت ایران ترانسفو با ظرفیت هر یک 250 مگا ولتآمپر با نسبت تبدیل 30.5/63/400 کیلوولت تأمین شده است.

وی با بیان اینکه این ترانسفورماتورها تغذیه باسبارهای اصلی 63 کیلوولت پست 2 MIS را به عهده دارند تصریح کرد: به منظور کمک به پایداری شبکه برق زیر سقف که شرایط به نسبت پرباری را تحمل می کند، برخی بارهای شبکه از جمله بار پست احیا مستقیم شماره 1 RED و کوره های شماره 7 و 8 فولادسازی به پست جدید 2 MIS منتقل می شوند.

مدیر اجرای پروژه های انرژی و سیالات فولاد مبارکه روند اجرای این پروژه را رو به رشد و مطلوب دانست و افزود: پست کلیدزنی برق منطقه ای نیز در این راستا با همکاری شرکت برق و با اولویت تهیه تجهیزات، از محل شرکت های سازنده داخلی دارای پیشرفت مطلوبی است.

وی گفت: برخی از تجهیزات این پست برای نخستین بار در کشور بومی سازی و تولید شده اند که خود به توسعه محصول و ایجاد دانش فنی برای سازندگان داخلی کمک بزرگی خواهد کرد.

استکی با بیان اینکه فولاد مبارکه همواره بر حفظ محیط زیست تأکید داشته است، گفت: برای احداث تجهیزات این پروژه در آرایش و چیدمان پست ها به گونه ای بازنگری انجام شد که از قطع شدن 2 هزار اصله درخت 20 ساله فضای سبز شرکت در محدوده ضلع جنوبی فنس و وارد آمدن بیش از 4 میلیارد تومان خسارت اقتصادی جلوگیری به عمل آمد.

وی با بیان اینکه برای احداث این پروژه بیش از 2 هزار و 300 تن اسکلت فلزی و افزون بر 30 هزار مترمکعب بتون ریزی انجام شده است، تصریح کرد: به دلیل نوع سازه ها و نیروگاهی بودن طرح، از همکاری شرکت های داخلی همکار در ساخت و نصب سازه فلزی بهره گرفته شده است. 

مدیر اجرای پروژه های انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به تأمین دیماند برق مورد نیاز طرح گفت: در فاز اول نزدیک به 400 مگاوات دیماند از شبکه سراسری خریداری و استفاده خواهد شد.

وی گفت: با بهره برداری از این پروژه، روند پایداری شبکه فوق توزیع برق فولاد مبارکه افزایش پیدا خواهد کرد و برق واحدهای جدید به موقع تأمین می شود.

وی مدت زمان واقعی برآورد شده برای اجرای این طرح را با توجه به شرایط و موقعیت محل سه سال عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه این پروژه، پیش نیاز رسیدن به تولید 7.2میلیون تن است، پیش بینی می شود سرمایه گذاری انجام شده در این پروژه به سرعت به شرکت فولاد بازگردانده شود.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار