همزمان با روز جهانی عدد پی به معرفی ۸ واقعیت درباره این عدد مرموز پرداختیم.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی سان؛ همزمان با ۱۴ مارس، روز جهانی عدد "پی" بسیاری از دانشگاهیان و اساتید رشته ریاضی با انتشار تحقیقات خود به معرفی بیشتر این عدد پرداختند.

این روز در بسیاری از کشورهای دنیا به خوبی معرفی نشده است و حتی گوگل پس از سال ۲۰۱۰ تمایلی به معرفی این روز در صفحه معرفی مناسبت‌های خود (گوگل دودل) نشان نداد.
 
 ۸ واقعیت درباره

"لری شاو"، فیزیکدان آمریکایی برای نخستین بار در سال ۱۹۸۸ روز جهانی عدد پی را پایه‌گذاری کرد تا با برگزاری این روز دانشمندان به تلاش خود برای یافتن ابعاد کاربردی این عدد در زمینه‌های مختلف ادامه دهند. با این حال، این عدد نکات ناشناخته‌ای دارد که برای دانشمندان علوم ریاضی، فیزیک و شیمی همچنان نامشخص است.

شکی نیست که در آینده نزیک ارتباط این عدد با ساده‌ترین و پیش پا افتاده‌ترین نکات در زندگی روزمره ما کشف شود.
 
۸ واقعیت درباره  

در همین راستا سعی بر این شده تا همزمان با این روز به نکاتی درباره عدد پی که شاید از آن‌ها اطلاعی نداشته باشید، بپردازیم.

*عدد پی شانزدهمین حرف از الفبای یونانی است.
*در قرن ۱۸ میلادی عدد پی به عنوان رقمی گنگ و نامفهوم ثابت شد.
*در یک میلیون رقم اول عدد پی، توالی ۱۲۳۴۵۶ وجود ندارد.
*یک دانشمند ژاپنی به نام هیتاچی موفق شد با استفاده از یک رایانه قدرتمند عدد پی را شکسته و ۱.۲۴ هزار میلیارد رقم از آن را بدست آورد.
*عدد پی می‌تواند برای همیشه ادامه یابد. به همین منظور در بسیاری از فیلم‌ها کدهای مخفی خود را در قالب این عدد ارائه می‌دهند.
*ارقام عدد پی می‌تواند بخشی از شماره تلفن، شماره حساب و یا دیگر شماره‌های مخفی افراد باشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۲۴ اسفند ۱۳۹۵
غیاث الدین جمشید کاشانی هم توانسته عدد پی را تا شانزده رقم اعشار، به نحوی که تا صدوپنجاه سال بعد کسی نتوانست آن را گسترش دهد محاسبه کند: ۲π=۶٫۲۸۳۱۸۵۳۰۷۱۷۹۵۸۶۵
آخرین اخبار