به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ محمد جهانشاهی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: منطقه کوهستانی، شهرستان رابر سرشار از دیدنی های طبیعی، باستانی، تاریخی، زیارتی و تفریحی این شهر از تنوع خاصی برخوردار بوده و با سلیقههای مختلف سازگار است به گونهای که رضایت هر کس را با هرعلاقهای تامین میکند.
وی افزود: شهرستان رابربه دلیل استقرار در محدوده کوهستانی، آب و هوایی مطبوع و مناظر و چشماندازهای زیبا و دلپذیری دارد.
جهانشاهی خاطر نشان کرد: درههای خوش آب و هوا، سرسبز و کوههای مرتفع، آبشار و چشمه سارها این شهر را دربرگرفتهاند از آنجا که شهرستان رابُر دارای ذخایر طبیعی بکر فراوانی است و بصورت عام، این شهرستان را با طبیعت و محصولات طبیعی اش میشناسند شناخت منابع طبیعی این شهرستان زیبای کوهستانی، ضروری به نظر میرسد.
وی تصریح کرد: شهرستان رابر با هوای خنک و طبیعت بکر خود پذیرای مسافران نوروزی از سراسر کشور بوده بطوریکه امازاده سید مرتضی، بندر هنزا، لنگر، جنگل هونی، چشمه عروس، عشق آباد و سر تشتک از مناطق گردشگری است که بیشترین مسافر را جذب کردهاند.
جهانشاهی یادآورشد: وجود آثار باستانی نظیر ظروف سفالی ، اشیاء سنگی و فلزی بدست آمده از تپه ها و محوطه ها و گورستانها مربوط به دوران مختلف تاریخی و حتی پیش از تاریخ در این منطقه و وجود مناطق متعدد فلزکاری کهن که مورد بررسی و شناسایی باستان شناسی قرار گرفته است.
وی گفت: شهرستان رابر در حصاری از کوههای شاه، ارتفاعات قلعه سنگ، باغ بهادر، سر مشک، ارتفاعات تخت سر طشتک و بحر آسمان به صورت نعل اتسبی قرار دارد.
جهانشاهی افزود: آب و هوای اکثر مناطق شهرستان رابر در فصل زمستان سرد و در فصل بهار و تابستان معتدل و بسیار دل انگیز و خنک است.
وی خاطر نشان کرد: این شهرستان بدلیل قرار گرفتن در دامنه ی کوههای پر از برف دارای قنوات و چشمه سارهای متعدد است و آب کشاورزی و صنعتی بخش را تأمین می کند.
جهانشاهی یادآورشد: در واقع رودخانه های رابر سرچشمه های هلیل رود هستند و آب دو سد برزگ جیرفت و صفارود را تأمین می کنند که علاوه بر استفاده کشاورزی شهرستانهای جیرفت و رابر آب شُرب مرکز استان در دراز مدت نیز از رابر و سد صفا تأمین می شود.
گفتنی است: شهرستان رابر دارای ۱۲۳ رشته قنات ، ۴۰۵ چشمه ، ۲۴ رودخانه فصلی که موجبات سربلندی وزیبایی طراوت و رونق کشاورزی و باغداری این خطه را موجب شده اند.
انتهای پیام/س