در این جشنواره ۲۰ نفر از کارکنان این بیمارستان با طبخ غذاهای سنتی مانند خوراک بادمجان، پلو اجر، کوفته، آشهای محلی، فسنجان و کاچی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
در پایان این جشنواره از ۷ غذای برگزیده از نظر طعم، تزئین غذا و نحوه سفره آرایی با اهدای جایزه قدردانی شد.
هدف از برگزاری این جشنواره، اصلاح عادات غذایی نامناسب و ترویج مصرف غذاهای سنتی، سالم و مقوی بود.
۲۰ جمادی الثانی خجسته سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان روز زن و روز بزرگداشت مقام مادر نامگذاری شده است که امسال با ۲۹ اسفند برابر میباشد.