به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در دنیا سه نوع پیاز سفید، قرمز و زرد شناخته شده است که هر کدام از آنها دارای خواص گوناگون بوده و در صنعت آشپزی هر کدام کاربرد جداگانهای در طبخ غذاهای دارند.
در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا میشوید:
پیاز زرد
این نوع پیاز بیشتر در آشپزی بکار گرفته میشود و مزهای شیرین دارد و طعم غذا را خوب میکند، این پیاز به دلیل گوگرد بالا و طعم خوب آن طرفداران بیشتری دارد و افراد در کنار غذای خود میتوانند آن را به صورت خام مصرف کنند و اابته این پیاز یک تندی قابل توجه دارد.
پیاز سفید
این نوع پیاز از تندی خفیفتری نسبت به پیاز زرد برخوردار است و بیشتر برای چرخ کردن و به عنوان یک ماده مکمل غذایی در سالاد استفاده میشودف این پیاز بیشتر در غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار میگیرد.
پیاز قرمز
این پیاز در غذاهای غیرپختنی بکار میرود و آن را میتوان در بین غذا و سالاد پیدا کرد و تندی و طعم آن به اندازه سایر انواع پیازها نیست.
گفتنی است، در انتخاب پیاز باید جنبههای مختلف آن و نوع پخت و پز در نظر گرفته شود.
لازم به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش میشود.