به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، معاون وزير جهاد كشاورزی در این مراسم افزود: در حوزه كشاورزی كارهای بسيار اميدبخشی انجام شده است و در گذشته که وارد كنند ٥ ميليون تن گندم بودیم هم اکنون به خودكفايی رسیده ایم تا جائیکه مازاد بر نیاز آن یعنی حتی بیش از يک ميليون تن صادر کردیم و در حوزه بهبود آب كشاورزی هم كارهای بسيار جدی در دولت تدبير و اميد انجام شده است.
محمد جواد جوادی با تجليل از اقدامات اروجعلی محمدی در طول سه سال خدمت در كشت و صنعت و دامپروری مغان اعلام کرد: شركت با احياء و نوسازی در بخش های زراعت، توليدبذر باغبانی،گوشت و فراورده های لبنی، توليدشكر و خصوصا مكانيزاسيون گامهای موثری را برداشته شده است.
وی با اشاره به تغييرات انجام گرفته در هيئت مديره اين شركت گفت: تغييرات مديريتی جزو راهكارهای مهم در نظام تحول اداری است با بررسی های انجام شده و مذاكرات بعمل آمده میرجمال الدين پور پیغمبر بعنوان مدیر عامل جدید این شرکت از سوی وزیر جهاد کشاورزی منصوب و معرفی نمودیم.
اروجعلی محمدی مدیر عامل سابق کشت و صنعت و دامپروری مغان نیز با اشاره به گزارشی از فعالیت های انجام شده گفت: سعی و تلاش ما در این مدت تقویت شرکت بود و خوشبختانه در این مدت توانستیم با تقویت لبنیات و گوشت هزینه و خرج روزانه را تامین نمائیم و با کنترل نقدینگی شرکت از سال 92 که 110 میلیارد تومان بود امسال به 270 میلیارد تومان رساندیم و با این روند شرکت از مرحله رکود عبور کرد که سال 1396 سال شکوفائی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان می باشد.
وی در آخر سخنان خود افزود: از حرکتهای شاخص انجام گرفته در این مدت این بود که در این کوتاه مدت توانسته ایم به میزان 80 میلیارد تومان به بنیان شرکت سرمایه گذاری کنیم که با این روش جلو خصوصی سازی را سد نمودیم و با افتخار این موضوع زبانزد خاص و عام هست که شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان همانند پارس جنوبی برای نفت ایران است.
در ادامه میر جمالدین پور پیغمبر مدیر عامل جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان که پیشتر در سمت معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل بود اظهار امیدواری کرد: ما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری همه تلاش مان را به کارمی گیریم تا این شرکت عظیم روز به روز توسعه پیدا کند.
وی افزود: افزایش مکانیزاسیون شرکت و تغییر رویه آبیاری، زمینه خاک ورزی، کشاورزی دقیق، ایجاد توسعه گلخانه، توسعه باغات، تولید زیتون و روغن زیتون، توسعه گیاهان دارویی تولید نهال و بذر و ایجاد زنجیره های تولید و در کنار این ها بحث اشتغال و کارآفرینی از برنامه های اساسی برای تداوم توسعه شرکت می باشد تا این شرکت را که نگین خاورمیانه محسوب می شود همچنان در تولیدات کشاورزی محور قرار گیرد.
انتهای پیام/ح