به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ مختار محمودی مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز گفت: اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در طول سال به ویژه در روزهای پایانی سال، زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط قرار دارند.
محمودی هدف از تشدید بازرسی های واحد بهداشت محیط، افزایش سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات عنوان کرد و افزود: یک واحد صنفی متخلف در جاده نی ریز سیرجان به دلیل نداشتن مجوز، رعایت نکردن نکات بهداشتی و توجه به تذکرها و آموزش های بازرسان بهداشت محیط، با حکم قضایی تعطیل شد.
او ادامه داد: شهروندان و مسافران نوروزی، در موقع خرید به مشخصات بهداشتی توجه کرده و در صورت هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 تماس بگیرند.
انتهای پیام/ر