به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دلاور بزرگ نیا مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت : در این مدت واحدهای پذیرایی ، اقامتی و رفاهی ارائه کننده خدمات به مسافران نوروزی 60 تشویق و 65 مورد اخطار دریافت کردند .
وی افزود : رعایت مسایل بهداشتی ، نظافت ، تمیزی و تزئین سالن پذیرایی ، رعایت نکات بهداشتی در آشپزخانه ، داشتن نمازخانه و رسیدگی به آن ، رعایت تنوع و کیفیت غذایی ، داشتن تجهیزات اعلام و اطفای حریق ، دارا بودن پروانه فعالیت و رعایت نرخ مصوب را از معیارهایی است که وضعیت واحدهای پذیرایی و اقامتی بر اساس آنها ارزیابی می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت : تاسیسات گردشگری و اقامتی که بتوانند نکات بهداشتی مورد نظر را رعایت کنند از تشویق ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران برخوردار می شوند و در صورت رعایت نکردن و وجود کمبود ، تذکر دریافت می کنند .
وی افزود : بیش از 400 واحد پذیرایی ، اقامتی و رفاهی در مازندران خدمات مورد نیاز را به مسافران نوروزی ارائه می دهند.
انتهای پیام/ر