به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازایلام،کامران سلیمان پور گفت : بیشتر این واحدهای نانوایی در نقاط پر تردد و محل عبور مسافران و گردشگران نوروزی قرار دارند تا نان مورد نیاز مسافران را تهیه و به آنها عرضه کنند.
وی افزود : این واحدهای نانوایی مکلف هستند در زمان هایی خارج از ساعت فعالیت خود و دیگر نانوایی های غیر کشیک، تا زمانی که مشتری دارند به پخت نان ادامه دهند.
سلیمان پور ادامه داد : با توجه به شلوغ بودن مسیرها به خاطر تردد خودروی مسافران نوروزی، آرد مورد نیاز و مازاد این واحدهای نانوایی از قبل تامین شده تا نانوایی های کشیک در طول مدت فعالیت خود در تعطیلات نوروزی با مشکل کمبود آرد مواجه نشوند.
استان 580 هزار نفری ایلام دارای 700 واحد نانوایی صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی است که 20 درصد این واحدها دوگانه سوز شده اند.
انتهای پیام/م.ه