باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛
باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛
به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دوران عقد فرصت کافی و مناسبی برای تکمیل شناخت دختر و پسر نسبت به ویژگی های فردی که قرار است چند ماه بعد زندگی مشترک خود را با او آغاز کنند، است. در این میان اختلاف عقیده ها و ناسازگاری های بسیاری برای آن ها به وجود می آید، آن هم به این دلیل که هرکدام از طرفین ازدواج در خانواده ای با فرهنگ های متفاوت رشد یافته اند، بنابراین نباید در ابتدای کار توقع داشته باشیم آن ها در همه جهات مانند هم رفتار کنند. البته در این میان خیلی پیش می آید که جوانان بعد از عقد و پس از کلنجارهای فراوان متوجه می شوند که نمی توانند با فرد دیگر تفاهم داشته باشند، بنابراین طلاق را به ادامه زندگی ترجیح میدهند. البته طلاق پیش از عروسی تفاوت های عمده ای با طلاق بعد از عروسی چه از لحاظ مالی و چه عاطفی دارد.پایان قبل از شروع
سیما یغمایی روانشناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به طلاق پیش از عروسی اظهار داشت: طلاقهایی که در دوران عقد به وقوع میپیوندد به این دلیل است که جوانان شناخت کم و ناچیزی از یکدیگر دارند و درک واقعی از زندگی ندارند. همچنین شخصی که به عنوان همسر وارد زندگی شان شده است با کسی که در رویاهایشان میپروراندند، زمین تا آسمان متفاوت است.این روانشناس در ادامه با اشاره به دلایل طلاق گفت: اعتیاد، فقر، گیر دادن های بی موقع، بیکاری، اخلاق نامتعارف و غیره از دلایل طلاق در دوران عقد می تواند باشد.وی با بیان اینکه طلاق در دوران عقد می تواند حسن هایی هم داشته باشد، تصریح کرد: برخلاف همه ویژگی های منفی که طلاق دارد اما حسنی که جدایی در این زمان می تواند داشته باشد این است که هنوز زندگی مشترک شروع نشده و مسئولیتی بر دوش طرفین قرار نگرفته است. یغمایی با اشاره به وظایف پدر و مادرها در دوران عقد گفت: والدین نقش اساسی در ایجاد واقع بینی در فرزند خود نسبت به طرف مقابل دارند، البته نباید با دخالت های نا به جا زندگی آن ها را به تباهی بکشند.وی با اشاره به راهکاری که جوانان می توانند پیش از عروسی داشته باشند، افزود: دوران عقد دوران شناخت طرف مقابل است. امری که باید به آن توجه کرد این است که حداقل در ماه های اول باید به جای عقد محضری، عقد موقت انجام شود تا در صورت عدم توافق، دو طرف دچار خسران نشوند. چراکه در کشور ما عقد محضری حکم ازدواج را برای مردم دارد و به هم خوردنش تبعات زیادی را برای آن ها دارد.جلوی دهان مردم را نمی توان گرفت
سارا بیگدلی روانشناس در گفتگو با گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به لزوم گوش ندادن به قضاوت های مردم هنگام جدایی اظهار داشت: یکی از اتفاقات شایع بعد از طلاق هایی که در دوران عقد صورت می گیرد، سرزنش و قضاوت غیرمنصفانه اطرافیان است.
وی در ادامه افزود: در جریان طلاق نمی توانید جلوی قضاوت های نا به جای مردم را بگیرید اما نکته ای که مهم است، این است که افراد به زودی اتفاقات اطراف خود را هر چقدر هم که بزرگ باشند، فراموش می کنند، بنابراین به خاطر حرف مردم خود را ملزم به عروسی با فردی که با او تفاهم ندارید، نکنید.
این روانشناس با اشاره به لزوم توضیح ندادن دلایل خود به اطرافیان تصریح کرد: اگر تصور می کنید که می توانید برای هر کسی که از راه می رسد، علت طلاق خود را توضیح دهید و آن ها هم دلایل شما را با فراغ بال می پذیرند، سخت در اشتباه هستید .
بیگدلی در ادامه افزود: این کار شما فقط راه را برای قضاوت های بیشتر مردم باز می کند و شما را دچار ناآرامی های روحی و روانی می کند، بنابراین زمانی که تصمیم به طلاق گرفتید، گوش های خود را ببندید تا صداهای مزاحم را نشنوید.
انتهای پیام/