به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روزنامه انگلیسی ایندیپندنت، مهاجران زن در آمریکا از بیم اخراج شدن در چارچوب اقدامات سرکوبگرانه «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور این کشور، علیه مهاجران بدون مدرک، از شکایت های خود در ارتباط با خشونت خانوادگی صرفنظر کردهاند.
به گفته «کریستین برونسن»، وکیل آمریکایی، برخی از این قربانیان از حضور در دادگاه به شدت بیم دارند؛ تا مبادا مقامات اداره مهاجرت و کمرگ آمریکا آنها را ببینند. وی در گفتگو با رادیو ملی آمریکا گفت: «ما پروندههایی را که از جانب این زنان پیگیری می کردیم، از بیست و پنجم ژانویه که رئیس جمهور دستور اجرایی در خصوص مهاجران را صادر کرد، به حال تعلیق درآوردهایم. زنان به ما اطلاع دادند که از بیم شناسایی در دادگاه و اخراج از کشور دیگر مایل به پیگیری شکایت خود نیستند.»
به گفته این وکیل، این ترس ناشی از انتشار تصویری ویدئویی در ماه گذشته است که نشان میداد ماموران اداره مهاجرت در مقابل دادگاهی در دنور منتظر بودند تا یک نفر را دستگیر کنند. وی افزود: «متاسفانه این تصویر ویدئویی موجب بروز وحشت و اضطراب زیاد در جوامع مهاجران ما شده است و در نتیجه ما به شدت نگرانیم که این امر موجب بیاعتمادی آنها به نظام قضایی ما شود و بنابراین قصد نداریم همکاری با قربانیان و شاهدان را ادامه دهیم.»
برونسن از ماموران اداره مهاجرت خواست تاکتیکهای خود را تغییر دهند و دادگاهها را مانند مدارس، کلیساها و بیمارستان ها، «مناطق حساس» قلمداد کنند. وی درباره چهار زنی که به علت اقدامات سرکوبگرانه ترامپ علیه مهاجران از شکایت های خود صرفنظر کرده اند، گفت: «با بی میلی قربانیان برای حضور و گواهی دادن در دادگاه، ما مجبور شده ایم آن اتهامات را رد کنیم و متخلفانی که مرتکب اقدام خشونت آمیز (علیه آن زنان) شده بودند، به خاطر اقدامات خشن خود با هیچ عواقبی رو به رو نشدند.»
ترامپ در اوایل تصدی خود به سمت ریاست جمهوری قول داد با مهاجرت غیرقانونی مقابله کند. وی به طرفدارانش وعده داد «شاید دو میلیون و حتی سه میلیون نفر» را ظرف دو سال از کشور اخراج کند. رئیسجمهور آمریکا در مبارزات انتخاباتی خود، بارها مهاجران مکزیکی را به قاچاق مواد مخدر و ارتکاب انواع دیگر جنایتها و خشونتها جنسی متهم کرد.
انتهای پیام/