156 مکان عرضه مواد غذایی در طرح نوروزی پلمب شد.

پلمب 156 مکان عرضه مواد غذایی در طرح نوروزیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمدحسن ابدی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در تعطیلات نوروزی امسال 28 هزار ساعت بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و عمومی مازندران صورت گرفته است .

وی افزود: در این مدت 156 مکان عرضه مواد غذایی در طرح نوروزی امسال پلمب شد.

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تاکنون حدود 35 هزار مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی و عمومی مازندران صورت گرفته است.

محمدحسن ابدی تصریح کرد : 19 تن مواد غذایی فاسد از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی، رستوران‌ها، هتل‌ها و مهمان‌پذیرها معدوم شده است.

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.