معاون درمان وزیر بهداشت گفت: حضور یک نفر متخصص طب اورژانس در بیمارستان‌های بزرگ و اصلی ضروری است و مردم هر نوع شکایت و مشکلی در بیمارستان‌ها دیدند به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت گفت: در ایام نوروز همه اورژانس‌های بیمارستانی و بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سراسر کشور باز هستند و تیم‌های نظارتی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بر عملکرد بیمارستان‌ها نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد: هم اکنون علاوه بر تیم‌های نظارتی دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۱۱ تیم نظارتی دیگر نیز از طرف ستاد وزارت بهداشت برای نظارت بر عملکرد بیمارستان‌ها و خدمات بهداشتی- درمانی دانشگاه‌ها به سراسر کشور اعزام شده است.

معاون درمان وزیر بهداشت بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات درمانی مناسب به مردم و نظارت بر ارائه این خدمات در ایام نوروز انجام شده است، ولی هیچکدام از این نظارت‌ها نمی‌تواند جایگزین نظارت مردمی باشد و خود مردم بهترین ناظر هستند و می‌توانند بر روند خدمات رسانی مراکز درمانی نظارت و مراقبت کنند.

وی افزود: مردم در هر جا که در ارائه خدمات درمانی با مشکل و کمبودی مواجه شدند یا انتقادی به ذهنشان رسید، می‌توانند از طریق شماره ۱۹۰ در سراسر کشور، مشکل و مورد نظر را گزارش کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

آقاجانی تاکید کرد: این شماره علاوه بر مسائل درمانی به مشکلات دارویی و بهداشت محیط نیز رسیدگی می‌کند.

رزیدنت‌ها، برای بیماران بحرانی متخصصان را خبر می‌کنند
وی درباره اینکه چرا در برخی بیمارستان‌ها پزشک متخصص حضور ندارد، تصریح کرد: همه بیمارستان‌های بزرگ و اصلی موظف هستند، حتما یک نفر پزشک متخصص طب اورژانس را به صورت مقیم داشته باشند.

معاون درمان وزیر بهداشت اظهار کرد: البته در مورد بیمارستان‌های آموزشی، وضعیت فرق می‌کند و چون در این بیمارستان‌ها برنامه آموزشی وجود دارد، دستیاران (رزیدنت ها) در تمام ساعات در اورژانس‌ها حضور دارند البته این الزام به این معنی نیست که متخصص طب اورژانس بیمار را ویزیت نکند و اگر وضعیت بیمار بحرانی باشد، متخصص طب اورژانس موظف است، حاضر شود و بیمار را ویزیت کند.

وی بیان کرد: متخصصان اورژانس در تمام بیمارستان‌های بزرگ که در لیست کشیک حضور دارند، موظف هستند، در صورت نیاز برای رسیدگی به وضعیت بیماران بحرانی حاضر شوند، مگر اینکه به تشخیص دستیاران حاضر در بیمارستان وضعیت بیمار بحرانی نباشد.

آقاجانی افزود: دستیاران تخصصی در بیمارستان‌ها، در صورتی که بیمار وضعیت بحرانی داشته باشد یا نیاز به عمل جراحی اورژانسی یا بستری داشته باشند، موضوع را به پزشک متخصص طب اورژانس کشیک اطلاع می‌دهند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.