به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛سعید رسولی روز چهارشنبه در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری بین راه آهن و میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خوزستان در اندیمشک افزود:این آمار تا پایان روز نهم فروردین ماه به بیش از یک میلیون و 290 هزار نفر می رسد که رشد چهار درصدی مسافر نسبت به سال قبل را نشان می دهد.
وی گفت:با وجود اینکه پارسال 350 واگن مسافری فرسوده از ناوگان حمل و نقل ریلی کشور خارج شده ولی استقبال از این سامانه حمل و نقل ریلی در سفرهای نوروزی امسال بسیار مطلوب بوده است.
وی افزود:در سال 95 افزون بر 40،4 میلیون تن بار توسط خطوط ریلی کشور جابجا شد که این یک رکورد بی سابقه در سامانه حمل و نقل ریلی بوده و یک موفقیت بسیار ارزشمند برای حمل و نقل ریلی کشور به شمار می رود.
رسولی در ادامه با قدردانی از توجه و نگاه ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مقوله حمل و نقل ریلی کشور افزود:برای توسعه حمل و نقل ریلی مصوبات بسیار خوبی تصویب شده که نوید بخش توسعه سریع این صنعت خواهد بود.
وی گفت:نگاهی به چند سال گذشته حمل و نقل ریلی نشان می دهد یک عقب افتادگی تاریخی در این حوزه اتفاق افتاده و نگاه حاکم سبب طراحی ایستگاهها در خارج از شهرها شده بود.
رسولی اضافه کرد:در بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا چندین ایستگاه در درون شهرها طراحی می شود و مردم با این صنعت ،زندگی عجین شده دارند.
وی گفت:برای طراحی ایستگاهها در درون شهرها برنامه ریزی شده ضمن اینکه با توجه به بی توجهی به ابعاد فرهنگی و اجتماعی ایستگاهها لذا در این زمینه نیز برنامه ریزی شده است.
وی افزود:گردشگری و برنامه های فرهنگی مناسب در حوزه راه آهن نیز هدف گذاری شده است و فعالیت های این حوزه نیز پررنگ تر می شوند و چند طرح مهم نیز در این خصوص در دست اقدام می باشد.
در نشست عضو هیات مدیره راه آهن کشور با نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان اندیمشک و مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری خوزستان در خصوص اجرای طرح موزه تخصصی راه آهن در اندیمشک برنامه ریزی شد.
اداره کل راه آهن ناحیه زاگرس در شمال استان خوزستان و به مرکزیت اندیمشک دارای 12 ایستگاه با حوزه استحفاظی 222 کیلومتر نقش مهمی در جابه جایی بار و مسافر ایفا می کند.
انتهای پیام /د