به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اراک؛دومین جشنواره باسلق، کاچی ومیراث ماندگار نیم ور با استقبال تعداد زیادی از مردم شهر های محلات، نیم ور و دلیجان در محل نمایشگاه دایمی شهر تاریخی نیم ور آغاز شد.
دراین نمایشگاه که به مدت سه روز پذیرای مهمانان نوروزی است علاوه بر کاچی و باسلق انوع غذاهای سنتی و محلی به همراه روش تهیه ،به بازدید کنندگان ارایه می شود.
حسینی مدیر کل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: شهر نیم ور یک نوروزگاه است وعامل اصلی برگزاری این جشنواره در این مقطع زمانی بحث نوروز است.
حسینی افزود: باسلق به عنوان شیرینی نیم ور به ثبت رسیده و تغذیه سالم و ایجاد نشاط وشادمانی برای مردم را ازجمله اهداف این جشنواره است.