به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مکرمی کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: نام اصلی سکنجبین، سرکه انگبین است و چون در قدیم آن را از ترکیب سرکه و عسل یا سرکه و شیره درست می کردند که در مقایسه با سکنجبین های امروزی که از سرکه و شکر تهیه می شود، مغذی تر بوده است.
وی افزود: کاهو یک سبزی مغذی و پرفیبر است که به رفع یبوست کمک می کند و طبع سرد آن از خشکی و گرمی مزاج کم می کند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هرچه برگ های کاهو تیره تر باشد مواد مغذی زیادتری در خود ذخیره کرده و نسبت به برگ های جوان و روشن کاهو ارزش بیشتری دارد.
مکرمی افزود: کاهوهای تلخ با تحریک و تولید بزاق و شیره معده به هضم بهتر غذا کمک کرده و هر چه هضم بهتر باشد، میزان جذب موادمغذی دریافتی بالاتر خواهد رفت.
وی گفت: کاهو همراه سکنجبین بیشترین اثر را در اعتدال مزاج دارد و بهتر است سکنجبین به صورت خانگی و با عسل یا شیره تهیه شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه کاهو خونساز، ضد تورم، آرام بخش، ضد تشنج و تسکین دهنده درد معده است افزود: اگر کاهو با سکنجبین یا سرکه مصرف شود، اشتها آور است.
مکرمی افزود: سکنجبین منافع سرکه را دارد و می تواند متعادل کننده حرارت و التهابات کبد باشد و در بریدن صفرا شهرت فراوانی دارد.
انتهای پیام/ آ