به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ؛حجت الاسلام ناصر جوانبخت، با اشاره به طرح نوروزی آرامشبهاری گفت: این طرح که همزمان با سراسر کشور از 25 اسفندماه سال گذشته آغاز شده است تا فردا در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان ادامه دارد.
وی افزود: 14 امامزاده و بقعه متبرکه شاخص آذربایجانغربی در شهرستانهای ارومیه،خوی، میاندوآب، سلماس، نقده و چایپاره میزبان زائران نوروزی در قالب طرح آرامش بهاری بود.
حجت الاسلام جوانبخت به ویژه برنامههای اجرایی در طرح آرامش بهاری اشاره و خاطرنشان کرد: مراسم لحظه تحویل سال نو در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه، گفتمان دینی، غرفه حجاب و عفاف، غرفه نقاشی بکش و قرآن بخوان برای کودکان و همچنین عکس یادگاری خانوادگی در جوار امامزادگان برنامههای اجرا شده در قالب طرح آرامش بهاری در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجانغربی برپایی خیمههای معرفت را از دیگر برنامههای مهم طرح آرامش بهاری خواند و افزود: در این راستا 22 نفر از روحانیون اعزامی در کنار برپایی نمازهای جماعت؛ پاسخگوی احکام شرعی، شبهات دینی و همچنین ارائه مشاور خانوادگی به زائران نوروزی بودند که با استقبال گرم زائران نوروزی همراه بود.
وی با اشاره به برپایی غرفه «همه واقف باشیم» با هدف ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف، تصریح کرد: با توجه به لزوم افزایش وقفهای نوین و منطبق با نیازهای روز، مشاوره وقف بیش از پیش مورد توجه اداره کل اوقاف است و در همین راستا از فرصت طرح آرامش بهاری برای مشاوره وقف بهرهگیری شد.
حجت الاسلام جوانبخت تصریح کرد: مشاوره وقف با حضور کارشناسان حقوقی و وقفی در راستای تبیین آثار وقف در جامعه و همچنین تأکید بر ثبت موقوفات منفعتی انجام میشد که در نتیجه آن شاهد ثبت 9 وقف جدید در مدت زمان اجرای طرح آرامش بهاری بودیم که شهرستان شوط با ثبت 5 موقوفه جدید رتبه اول را دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجانغربی خاطرنشان کرد: وقف زمین برای احداث حسینیه و آشپزخانه برای حسینیه، وقف زمین برای احداث مسجد و وقف زمین زراعی برای تأمین هزینههای مسجد، وقف زمین و همچنین واحد مسکونی برای خانه عالم از جمله نیت واقفین است.
وی اظهار کرد: موقوفات جدید در شهرستانهای شوط، سلماس، نقده، پلدشت و سردشت به ثبت رسیده است.
گفتنی است، سال گذشته 230 موقوفه جدید در شهرستانهای مختلف آذربایجانغربی به ثبت رسیده بود که بیشتر آنها انتفاعی و وقف زمین برای احداث مسجد بود.