به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛بهنام خالدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت:آغاز هرگونه مداخله موفقیت آمیز در آسیب های اجتماعی ، منوط بر انجام پژوهش های بنیادی ابتدایی به منظور فهم بهتر پدیده مورد بررسی دانست.
حبیب اله خزایی عضو دیگر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت : " آسیب های اجتماعی در حقیقت اموری بسیار پیچیده هستند و تحت تاثیر عوامل مختلفی حاد و یا کم رنگ می شوند ، امروزه یکی از مسائل تاثیر گذار بر انواع آسیب های اجتماعی مسئله ی حاشیه نشینی است ، که در سطح استان کرمانشاه نیز در حال افزایش است ".
وی هم چنین افزود : " انواع آسیب های اجتماعی به صورت زنجیره ای بر هم تاثیر گذار هستند و نمی توان یک آسیب را به صورت ایزوله و منفرد بررسی کرد ".
او در ادامه برنامه ریزی در جهت کاهش و یا ازمیان بردن آسیب های اجتماعی را ، نیازمند سیاست های کلان کشوری دانست و تدوین برنامه های آموزشی منسجم جهت آموزش عامه مردم و توانمند سازی آنها از طریق ایجاد نگرشی سلامت محور بویژه با تاکید بر" انواع مهارت های زندگی " ضروری برشمرد.
محسن گل محمدیان عضو هیات علمی دانشگاه رازی نیز با بیان این نکته که بسیاری از آسیب های اجتماعی در حقیقت ریشه در فروپاشی نهاد خانواده دارند ، " انتخاب همسر" را سنگ بنای تشکیل نهاد خانواده دانست و با تاکید بر این نکته بر ضرورت ارایه ی آموزش ها در سطوح سه گانه ی مرحله ی پیش از ازدواج ، مرحله ی حین ازدواج و مرحله ی بعد از ازدواج تاکید نمود.