تحقیقات اخیر نشان داده است که بسته های چیپس کارخانه ای دارای میزان زیادی مواد شیمیایی سرطان زا است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید نشان داده است که دست کم ازهرپنج برگه سیب زمینی تهیه شده به عنوان چیپس، در یک برگه آن، میزان زیادی از ترکیب شیمیایی آکریل آمید وجود دارد که درزمان پخت و آماده شدن تولید می شود.
آژانس استاندارد غذایی (FSA) اوایل سال جاری با انتشار هشدارهایی درباره مصرف تکه های چیپس و سیب زمینی سرخ وپخته شده به علت وجود آکریل آمید جنجالی بزرگ ایجاد کرد.
روزنامه دیلی میلی برخی از تولیدات از جمله برخی انواع غلات صبحانه، نان و بیسکوئیت وحتی غذاهای کودک را به علت هشدار اخیر، برای سلامتی انسان مضر دانست.
این تحقیق نشان داد که 16 نوع از مجموع 92 نوع چیپس موجود ، دارای میزان زیادی از ترکیب آکریلامید است که سازمان جهانی بهداشت آنرا از جمله ترکیبات سرطان زا معرفی کرده است.
 
منبع:العالم
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.