رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به آخرین مطالبات داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه گر گفت: با بدعهدی بیمه‌ها، داروها در داروخانه‌ها نقدی حساب می‌شوند.

رهبر مژدهی آذر رئیس انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه بدهی بیمه‌ها به داروخانه سالیان سال است که یکی از مشکلات اصلی پزشکان داروساز و داروخانه‌ها محسوب می‌شود، گفت: بر اساس قانون، سازمان‌های بیمه‌گر باید حداکثر سه ماه بعد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت کنند.

مژدهی آذر ادامه داد: در صورتی که سازمان‌های بیمه‌گر تا تیرماه سال ۹۶، معوقات خود را تسویه نکنند، داروخانه‌ها از پذیرش دفترچه‌های بیمه خودداری کرده و نسخه بیماران را نقدی حساب خواهند کرد. 

وی ادامه داد: سال گذشته با تلاش‌های هیات مدیره انجمن داروسازان و برگزاری جلسات با نمایندگان سازمان‌های بیمه گر مجلس شورای اسلامی، پس از بحث و بررسی مقرر شد سازمان‌های بیمه گر بخشی از مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت کنند.

رئیس انجمن داروسازان ایران افزود: معوقات داروخانه‌ها تا ماه‌های پایانی سال ۹۵ تا تیر و برخی تا مرداد پرداخت شده بود و با تلاش‌های هیات مدیره در اواخر اسفند سال گذشته مطالبات تا مهر و آبان را سازمان‌های بیمه‌گر تسویه کرده اما در سال جدید هیچ پرداختی انجام نشده است.

وی با ابراز نگرانی از آینده کاری داروخانه‌ها و ایجاد مشکل برای مردم در حوزه تامین دارو اظهار داشت: اگر سازمان‌های بیمه گر دوباره به بدعهدی قبلی خود ادامه دهند، نقدی حساب کردن دارو مجددا در دستور کار قرار گرفته و دفترچه‌های بیمه در داروخانه‌ها پذیرش نمی‌شوند.

رئیس انجمن داروسازان ایران دود کوتاهی سازمان‌های بیمه‌گر به چشم مردم می‌رود، عنوان کرد: با پرداخت نشدن مطالبات، ایجاد مشکلات مالی و تامین نشدن دارو و بی اعتبار شدن دفترچه‌ها در داروخانه‌ها بیمارانی که نیاز حیاتی به دارو دارند، دچار مشکل شده و صدای اعتراض مردم بلند شده و سازمان‌های بیمه گر باید پاسخگوی مردمی که به موقع حق بیمه را پرداخت کردند، باشند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حق جو
۱۱:۱۶ ۱۷ فروردين ۱۳۹۶
درست است که مدیران عالی برخی از سازمانهای بیمه ای مانند سازمان تامین اجتماعی حرفی نمیزنند؛ولی واقعیت آن است این سازمان مبالغی شاید بیش از 150 هزار میلیارد تومان از دولت بستانکار بوده وقادر به اخذ مطالبات خود از دولت نیست؛لذا بیمه شدگان وبازنشستگان این سازمان بایست زیان دیدگان اصلی این قضایا باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۱ ۱۷ فروردين ۱۳۹۶
پس برج سازی ها را رها کنند و پول مردم را بدهند؟ این انصافه؟ چه نقشه ها با این پولا کشیدند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۷ فروردين ۱۳۹۶
از اولشم چیزی نبودن
Iran (Islamic Republic of)
آقای محترم مهدی عابدیان زیدی
۲۳:۵۵ ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
به جای دفترچه تامین اجتماعی ،کارت هوشمند تامین اجتماعی می آید که سابقه بیماری در آن نوشته است
آخرین اخبار