این آشپزخانه و رستوران سیار در همه نقاط کشور به گردشگران خدمات دهی می کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ خانواده سه نفره اراکی با تبدیل کامیون ایسوزوی خود به آشپزخانه  و رستوران سیار انواع غذا های محلی را در اختیار گردشگران قرار می دهند.

این خانواده آشپز با  این کار نو  هم سیر و سیاحت می کنند و هم از این طریق به کسب درآمد می پردازند.

در این آشپزخانه 20 نوع غذای محلی همراه سوغات اراک ارائه می شود و برای راه اندازی این آشپزخانه  200 میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.
 
 
انتهای پیام /ج   
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۰۵ ۲۷ آبان ۱۴۰۱
الان همین هم تو سال 1401 برامون آرزو شده فکر کنم الان داشتن این ماشین خودش بالای یک میلیارد پول بخواد بد بخت شدیم رفت با این گرونی
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۳۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۸
سلام جهت کار دروستوان