به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ کیخسرو چنگلوایی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به ظرفیت دزفول در تولید محصولات کشاورزی از جمله قارچ خوراکی اشاره کرد و بیان داشت: سالانه افزون بر 6 هزار و 500 تن قارچ در استان تولید می شود که بیش از 70 درصد این میزان در شهرستان دزفول تولید می گردد.
وی افزود: با توجه به اصلاح فرهنگ الگوی مصرف و ارزش غذایی قارچ قطعا تولیدات استان نیاز شهروندان را تامین نمی کنند و باید تولید این محصول خوراکی را در خوزستان افزایش داد.
چنگلوائی اذعان کرد: در حال حاضر بخش خصوصی نیز از تولید قارچ استقبال کرده و کارگاه های پرورش قارچ در استان در حال افزایش است که امیدواریم سرانه مصرف قارچ نیز در شهروندان خوزستانی افزایش یابد.
انتهای پیام/گ