به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد؛حسین رضا زاده
مدیر امور طیور، زنبور عسل وکرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: جوجه ریزی در سال 95 در مقایسه با سال قبل از آن، 20 درصد و تولید گوشت سفید نیز 15 درصد افزایش یافت.
وی افزود: پارسال در مرغداری های استان شش میلیون و 893 هزار قطعه جوجه ریزی و 13 هزار و 750 تُن گوشت مرغ تولید شد.
وی گفت: 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید دو میلیون و 879 قطعه در دوره، سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500قطعه در دوره و سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 130تن گوشت در سال، فعال است.
حسین رضا زاده، سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی را 19 و نیم کیلوگرم اعلام کرد
انتهای پیام/آ