عبدالله عبدالله رییس اجرایی اظهار داشت: فعال شدن مرکز آزمایش کنترل کیفیت ادویه یک گام بسیار موثر و سازنده است که نیاز آن به شدت احساس می شد.
وی افزود: واردات ادویه بی کیفیت، ناقص و قاچاقی صدمه بزرگ مادی و معنوی را بر پیکر جامعه وارد ساخته که عوارض و عواقب آن بر همگان واضح است؛ اما با فعال شدن این مرکز میزان خسارات و دواهای بی کیفیت کاهش می یابد.
با فعال شدن لابراتوارهای معیارهای سرمایه گذاری و تولیدات داخلی افزایش پیدا کرده و از واردات دواهای بی کیفیت، قاچاقی و عرضه آن در بازار جلوگیری صورت می گیرد.
عبدالله قول داد که تلاش می کند تا مراکز دیگر آزمایش کنترل کیفیت را در ولایات ننگرهار، بلخ، قندهار و هرات نیز فعال کند تا بازرگانان کشور از سردرگمی و سرگردانی نجات یابند.
وی افزود: متخصصان طبی از نظر ظرفیت و توانایی کاری در سطح بالا قرار دارند،اما موجودیت دواهای بی کیفیت در بازار نتیجه کار آنان را زیر سوال برد ند،ولی آغاز فعالیت مرکز کنترل کیفیت برای حل این مشکلات امیدوار کننده است.
عبدالله بیان داشت: برای مردم افغانستان و بازرگانان ثابت کنید که در مرکز لابراتوار کنترل کیفیت ادویه، محصولات صحی و غذایی، شفافیت کامل وجود داشته و از طریق آن به نفع و یا بر ضد هیچ کسی کار نمی شود .
وی تاکید کرد: در مرکز آزمایش کنترل کیفیت، یک ذره تحمل و مصلحت در برابر فساد اداری قابل تحمل نیست؛ زیرا سلامت ملت وابسته به کیفیت دوا می باشد
با فعال شدن این مرکز آزمایش، از واردات ادویه بیکیفیت، ناقص و قاچاق به کشور جلوگیری خواهد شد.
فیروز الدین فیروز، وزیر صحت عامه در مراسم افتتاح این آزمایشگاه گفت که مرکز آزمایش کنترل کیفیت ادویه، محصولات صحی و غذایی به هزینه ۲ میلیون دلار امریکایی ساخته شده است.
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید