تمام این ها را پیامبر اکرم اسلام (ص) به ما گفته اند و ایشان در جایی برای توضیح مفهوم و مصداق واژه های رحمت و برکت فرموده: در هر روز دوازده برکت و رحمت الهی بر خانه ای که در آن دختران زندگی می کنند نازل می گردد و آن منزل، مورد زیارت و دیدار ملائکه قرار می گیرد و آن ملائکه برای پدر آن دختران -در هر روز و شب- ثواب عبادت یک سال را در نامه اعمال می نویسند.
جامع الأخبار ص 285 الفصل 62
اما تعبیر دیگری که پیامبر اکرم درباره فواید دختردار شدن می کنند، مفهوم تازه ای به عبارت (وارث) و آن فرزندی که قرار است نام پدر را زنده نگه دارد، می دهد.
باقیات صالحات
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در باره دختران فرمود: آنها باقیات صالحات بشمار می آیند
(مستدرك الوسائل ج 15 ص 115)
باقیات صالحات؛ به معنای اعمال صالحى است که نزد خدا محفوظ مىماند و باعث شکر و اجر عظیم از جانب پروردگار مىشود. یعنی چیزهایی که حتی بعد از مرگ یک انسان ممکن است باعث درج ثواب در پرونده او بشوند.
باقیات صالحات از مسائل مهمی است که قرآن نیز در دو آیه بر آن تأکید کرده است: «وَ یَزِیدُ اللَّهُ الَّذِینَ اهْتَدَوْاْ هُدًى وَ الْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیرْ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَ خَیرْ مَّرَدًّا» (مریم، 76) «و خدا هدایت یافتگان را بر هدایت مىافزاید و اعمال صالحى که (اجرش نعمت) ابدى است نزد پروردگار تو بهتر (از مال و جاه فانى دنیا) است هم از جهت ثواب الهى و هم از جهت حسن عاقبت اخروى»
«الْمالُ وَ الْبَنُونَ زینَةُ الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ ا خَیْرٌ عِنْدَ رَبِّکَ ثَواباً وَ خَیْرٌ أَمَلا» کهف، 46
«مال و فرزندان پسر، آرایش و زیور زندگى دنیا هستند، ولى اعمال شایستهی پایدار، نزد پروردگارت از جهت پاداش بهتر و از لحاظ امید داشتن به آنها نیکوتر است»
و جالب اینجاست که قرآن مجید به صراحت مال و فرزند پسر را به عنوان زینت حیات دنیایی روبری واژه ای بنام (ْباقِیاتُ الصَّالِحات) قرار می دهد که کلام نورانی پیامبر اسلام، معنی واژه باقیات صالحات را هم معلوم می کند؛ فرزند دختر.
انتهای پیام/
به هیچ وجه،بلکه چون در زمانهٔ ایشان فرزند دختر زنده به گور میشده،درباره فضیلتهای دختر داشتن فرمودن،وگرنه فرزند صالح-چه دختر چه پسر-باقیات الصالحات محسوب میشه و فرزند ناخلف دختر پسرش فرقی نداره