به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،صفری مدیر گروه پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت هرمزگان گفت: سال ۹۵ با توجه به افزایش ۳۰ درصدی مالاریا در استان نسبت به سال ۹۴، ۹۸ درصد موارد ابتلا را اتباع بیگانه که بیشتر از کشور های هند، افغانستان و بنگلادش هستند تشکیل می دادند.
وی افزود: در سال ۹۵ در مقایسه با سال ۹۴، ۴۰ الی ۵۰ درصد افزایش موارد مالاریا در اتباع بیگانه داشته ایم ولی در موارد انتقال محلی و بیماری بومی با ۸۰ درصد کاهش بیماری روبرو بوده ایم.
مدیر گروه پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت هرمزگان تردد غیر مجاز اتباع بیگانه از کشورهای مالاریاخیز پاکستان و افغانستان، پراکندگی جمعیت در مناطق مالاریا خیز برای انجام مراقبت، کم شدن حساسیت مردم در مناطق مالاریاخیز به علت کاهش شدید بیماری و کمبود نیروی متخصص مالاریا را از مشکلات در راه مبارزه با بیماری مالاریا در استان عنوان کرد.
صفری افزود: با توجه به بارندگی های اخیر و ایجاد مناطق مناسب برای رشد، تکثیر و تخم گذاری پشه آنوفل و از طرف دیگر افزایش حضور اتباع بیگانه در استان احتمال آلودگی زیاد است و باید مراقبت بیشتری صورت گیرد.
وی گفت : به همین منظور باید با تشکیل گروهی متشکل از میکروسکوپیست، حشره شناس و لارو کش در تسهیل روند تشخیص از شیوع این بیماری و افزایش موارد ابتلا جلوگیری شود.