به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ دکتر منصور موسوی نسب، رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز در این خصوص بیان کرد: با پیگیری های بعمل آمده پیش سرد کشتارگاه دام اهواز فعال شد و از این پس کلیه لاشه های کشتاری قبل از عرضه به بازار در سردخانه های 0-4 درجه کشتارگاه به منظور طی مرحله جمود نعشی قرار می گیرند.
وی اظهار داشت: در این فرآیند درصورتیکه لاشه پس از ذبح به مدت 24ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد در سردخانه قرار گیرد، مراحل جمود نعشی را طی می کند و در نتیجه به حفظ کیفیت و سالمسازی گوشت کمک شایانی خواهد کرد.
موسوی نسب تصریح کرد: نگهداری لاشهها به مدت 24ساعت باعث از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماریزا ازجمله عامل بیماری تب کریمه کنگو میشود.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از شهروندان خواست به منظور جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، از کشتار غیر مجاز دام در منازل و خرید گوشت فاقد مشخصات و لیبل دامپزشکی که به صورت غیر مجاز کشتار شده اند جدا خوداری نمایند.
انتهای پیام/گ