به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان؛ معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: 70 رقم خرما در این استان موجود بوده که خرمای ربی و مضافتی بیشترین رقم خرما در نخلستانهای این استان است و به نوعی میتوان گفت که سیستان و بلوچستان در زمینه محصول خرما قابلیت بین المللی شدن را دارد.
غلامعلی گنجعلی افزود: سیستان بلوچستان در بخش تولید خرما از ظرفیت های خوبی برخوردار است که از نظر کیفی بهترین نمونه خرما کشور را تولید و از نظر سطح زیر کشت خرما در کشور رتبه ی اول را داریم و در صورت رفع مشکلات این بخش با همکاری دستگاه های مرتبط می توانیم به قطب تولید و صادارات خرمای کشور تبدیل شویم .
وی خاطرنشان کرد: محصول خرما می تواند اشتغال و تولید استان را با ایجاد صنایع فرآوری، سردخانه های نگهداری، بسته بندی و بازاریابی این محصول و بازارهایی که وجود دارد از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، کشور روسیه و کشوره های دیگر اسلامی رونق دهد و ارز آوری برای کشور و استان داشته باشد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: بخش خصوصی همانند بخش دولتی باید فعالیت بیشتری در این حوزه داشته باشد و از ظرفیت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و انجمن خرما به جهت ارائه راهکار به بخش دولتی استفاده و بخش دولتی هم در زمینه بازاریابی و رفع موانع به این بخش کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/گ