مديرعامل سازمان فاوا شهرداري اصفهان گفت: با احداث مركز داده جديد شهرداری اصفهان، ظرفيت ارائه خدمات در حوزه IT ، شش برابر و ظرفيت اطلاعات در همان فضا بيش از 3 برابر شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،وحيد حيدريان در مراسم رونمایی از پروژه های سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) اظهار كرد: از زمان تأسيس سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري اصفهان يعني سال 1369 تا به امروز افتتاحيه اي در چنين سطحي وجود نداشته است و اين مسأله به اين خاطر است كه پروژه هاي حوزه فاوا با حوزه هاي عمراني يك تفاوت عمده دارد و آن اين است كه پروژه هاي چندان به چشم نمي آيند.

وي ادامه داد: سازمان ها و شركت هاي«IT» پس از ساليان سال زحمت، نتايج تلاش هاي خود را در قالب يك سي دي ارائه مي دهند كه از نظر ظاهري چندان ارزشمند نيست در حالي كه در باطن ارزش افزوده بسياري را براي حوزه هاي بهره بردار از آنها دارد.

مديرعامل سازمان فاوا شهرداري اصفهان با اشاره به افتتاح اولين پروژه اي كه بر اساس سيستم « Maine Frem» شكل گرفته است، گفت: مرکز داده شهرداری از سال 1370 طبق استانداردهاي اين سيستم راه اندازي شد و پس از آن در سال 84، سيستم هاي « P.C» جايگزين آن شد.

وي افزود:‌ با توجه به اين رويه، تهويه، سقف و كف كاذب، سيستم اعلام حريق به همراه U.P.S ها نيزنونوار شده و امروز مي توان گفت سيستمي جديد بر اساس آخرين استانداردهاي روز دنيا راه اندازي شده است.

حيدريان با اشاره به اينكه زمان روشن شدن و شروع به فعاليت سيستم ها در سال حدود 96 دقيقه است تاكيد كرد: اين مسأله بسيار مهم است چراكه در مركز ديتاي شهرداري اصفهان به عنوان مغز مديريت شهري، كليه زيرساخت هاي ارتباطي و سيستم هاي اطلاعاتي شهر را داراست.

وي ادامه داد: در همين راستا با احداث مركز داده جديد، ظرفيت ارائه خدمات در حوزه IT ، شش برابر و ظرفيت اطلاعات در همان فضا بيش از 3 برابر شده است در حالي كه با ارائه اين خدمات، مصرف برق، 60 درصد كاهش مي يابد.

مديرعامل سازمان فاوا شهرداري اصفهان عنوان كرد: تمامي مراحل طراحي تا اجراي اين پروژه در مجموعه سازمان فاوا اتفاق افتاده است.
حیدریان با اشاره به ارائه 119 خدمت الكترونيكي ارائه شده در درگاه الکترونیکی گفت: البته مواردی همچون آگهي هاي استخدام، مزايده ها و مناقصه ها تاريخ انقضاء دارد و همين دليل در حال حاضر 85 خدمت فعال در كيوسك هاي اطلاع رساني بر روي پرتال و تلفن همراه به مردم ارائه مي شود.

وي با ابزار تأسف به خاطر اينكه در بررسي هاي انجام شده، ميزان استفاده مردم از اين خدمات چندان خوشايند نيست، گفت: مردم از ارائه اين خدمات اطلاع چنداني ندارند كه بايد آموزش هاي لازم به آنها در اين خصوص داده شود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان افزود: البته مردم از طرفي وقتي مي بينند حضوري بهتر نتيجه مي گيرند و علاوه بر آن پهناي باند سرعت اينترنت هزينه بردار در كشور ما در مقايسه با سرعت اينترنت رايگان در كره 500 برابر كمتر است شور و شوقي براي استفاده از خدمات الكترونيكي بروز نمي دهند كه نشان از مشكلات در حوزه IT است.

حيدريان با اعلام اينكه اولين اينفوكيوسك امروز افتتاح مي شود و اميدواريم 400 دستگاه ديگر آن نيز به زودي در سطح شهر جانمايي شود، يادآور شد: در اين اينفوكيوسك ها 3 دسته خدمت ارائه مي شود؛ دسته اول، كليه خدمات الكترونيكي كه پيش از اين به روي پرتابل و تلفن همراه بارگذاري شده بود، دسته بعدي، خدمات گردشگري و تمامي آنچه كه گردشگران به آن نياز دارند مانند هتل ها، رستوران ها، اماكن تاريخي و تفريحي در نقشه هاي الكترونيكي هستند و خدمت ديگر اين اينفوكيوسك ها اخبار در هنگام مواجه با بحران است به طوري كه همه آن ها مي توانند يك خبر را همزمان به نمايش بگذارند.

وي در ادامه با اشاره به اينكه 4 ايستگاه دائم نيز با هدف ايجاد زيرساخت مسطحاتي نصب شده كه در اسرع وقت رونمايي مي شود، گفت: امروز كاربران مي توانند بدون استفاده از روش هاي نقشه برداري سنتي و تنها با يك دستگاه « G.P.S» با دقت بسيار بالا مقياس مناطق را مشخص کنند كه در حوزه هاي عمران و شهرسازي و حمل و نقل شهري كاربردهاي بسياري دارد.

اين مقام مسئول شهري در ادامه صحبت هاي خود در خصوص «PlanCod»كه زيرساخت ارتفاعي در كل شهر را مي توان با دستگاه هاي « G.P.S» نشان داد گفت: 2750 نقطه بنچ مارچ در كل شهر وجود دارد كه مي توان آن را شناسايي كرد تا به راحتي ارتفاع ساختمان ها، زه كشي، آبياري هاي سطحي شهري را ارزيايي كرد.
وي اظهار كرد:‌ كل نقشه هاي شهر كه از سال 92 موجود هستند، كليه مصالح كارگاهي سال 95 و نسخه هاي قديمي اصفهان از سال 43 تا هم اكنون در يك ظرف بارگذاري شده است و اين سامانه قابليتي دارد تا كاربران بر اساس دسترسي اي كه به آن ها داده مي شود از اين نقشه هاي استفاده كنند.

حيدريان در ادامه گفت: اگر كاربري، سطح دسترسي او به حدي باشد كه بتواند تغييراتي بر روي نقشه ها اعمال كند، اين تغييرات براي تمامي كابران قابل مشاهده است؛ علاوه بر آن نیز نرم افزار با نرم افزارهاي طراحي ديگر همچون اتوكد ارتباط مستقيم دارد و در همين راستا كل اطلاعات درآمد و هزينه شهرداري را به صورت كامل و به تفكيك مناطق دارا بوده و به صورت تعاملي است.

وي خاطرنشان كرد: ترافيك آنلاين خدمت ديگري است كه سرويس هاي مكان ياب براي دوچرخه ها و تاكسي ها نيز كوتاه ترين مسير را نشان داده و قابل نصب در نسخه اندوريد و I.O.S است و اگر بر روي دوربين هاي راهور سطح شهر به وسيله اين سامانه كليك كنيد، تصوير آن چهارراه قابل مشاهده است.




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.