وی افزود: حفظ جایگاه کسب شده وظیفه ما را بسیار خطیر و سنگین تر کرده و باید با تمام توان خود حرکت رو به جلو و رسیدن به قله های موفقیت را با ایمان به توانایی ها و پتانسیل موجود به مرحله اجرا درآوریم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه این شرکت طی سال گذشته در زمینه های مختلف فنی و اداری و فرهنگی اقدامات بسیار موثری انجام داده است گفت: پیک سایی، جمع آوری برق های غیرمجاز، فرهنگ سازی در جهت کاهش مصرف برق، تأثیرگذاری بر رفتار مصرفی برق توسط مشترکین، تبدیل انشعابات غیرمجاز به مجاز، نصب ترانس های کم ظرفیت، برگزاری همایش های از جمله مواردی هستند که نقش خود را بر مدیریت مصرف خواهند گذاشت.
خودنیا بر نقش فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق تاکید کرد و افزود: فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق باعث جلوگیری از هزینه های سرسام آور و از طرفی saving انرژی الکتریکی و افزایش درآمد شرکت به مقدار چشمگیر و قابل توجهی خواهد شد.
وی به برنامه ها و اهداف شرکت توزیع برق لرستان در راستای مدیریت مصرف برق اشاره کرد و گفت: در سال ۹۶ قطعأ ما باید به دنبال راهکارهای جدیدتر و بروز جهت رسیدن به این اهداف ارزشمند باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان اجرای طرح «فهام» را از مصادیق تعیین کننده و اثرگذار بر مدیریت مصرف دانست و افزود: این طرح بزرگ که به نام طرح سبز در کشور معرفی گردیده علاوه بر کاهش هزینه های ایاب و ذهاب نقلیه و پرسنل دست اندرکار، نقطه عطفی است جهت شناسایی مشترکین دیماندی که مبادرت به استفاده از برق های غیرمجاز و یا دستکاری در لوازم اندازه گیری می کند.
خودنیا به تعویض ۸ هزار کنتور طرح فهام در استان توسط شرکت توزیع برق اشاره کرد و گفت: اجرای طرح فهام در سطح استان طی سه ماه از صفر تا صد انجام شد که قرائت از راه دور برترین مزیت این سامانه می باشد.
وی تمامی مدیران اجرایی شرکت توزیع برق را ملزم نمود که در هر مدیریت حداقل ۳ اکیپ برای شناسایی برق های غیرمجاز و تبدیل آنها به مجاز تعیین و نظارت کامل بر آنها اعمال شود.
انتهای پیام/م